Hold dig opdateret på finansnyhederne

Økonomi er et andet ord for det, der får hjulene til at dreje rundt i vores samfund. Økonomien og den finansielle verden, har en kæmpe betydning for vores samfund. At følge med i finansnyhederne, er det samme som at følge med i, hvad er sker omkring os. På mange måder er det lige så relevant at holde øje med i opdateringer på det finansielle marked, som det er at følge med i visse andre nyheder. Modsat en udbredt opfattelse blandt dele af befolkningen, er finansnyheder ikke kun for folk i skræddersyede jakkesæt, og med lommerne fulde af guld. Det har betydning for dig og mig. Vi er stærkt afhængige af hvad der sker herhjemme og omkring os. De finansielle nyheder handler ikke kun om hvis aktier går op eller ned, men også om nyt på boligmarkedet, udvikling af nye teknologier, smarte nye virksomheder og produkter på markedet, samt hvor det er muligt at tjene penge.

Væsentlige for din privatøkonomi

Hvad der sker i den finansielle verden, har også en stor indvirkning på din private økonomi. Et ekstremt men klart eksempel, var finanskrisen i 2008. Her var der ikke én familie i Danmark. der undgik at mærke på egen pengepung, hvordan finansmarkedet påvirkede deres økonomier. Ens pension og opsparing er dybt afhængig af hvad der sker i finansverdenen. Ved at følge med i disse nyheder, er man på forkant med hvad der sker rundt i verdenen. Det er også langt nemmere at lave fornuftige investeringer, hvis man følger med i finansnyhederne.

De fleste store nyhedsoplag har en sektion der omhandler økonomi. Ønsker man dog at få mere dybdegående artikler om finansielle nyheder, skrevet af folk der har erfaring i faget, kan man vælge medierne der primært beskæftiger sig med dette. Bl.a. Børsen leverer informerende artikler om nyhederne på finansmarkedet. Vil man helt tæt på, hvad der rør sig på aktiemarkedet, er Euroinvester også en oplagt side.

Dit mobilabonnement kan blive billigere

Overskriften fortæller en ret relevant sandhed. I hvert fald er den relevant for et ret stort antal mennesker. Der er ingen tvivl om, at nærmest alle mennesker er interesserede i at spare penge. Det er altid rart at spare penge, fordi de penge der er sparet kan bruges på andre ting.

Privatøkonomien er indrettet med forskellige typer af udgifter. Der findes de faste omkostninger som husleje, abonnementer osv. og så findes der de variable udgifter, som egentlig er omkostninger til at leve. De er variable og meget individuelle.

Normalt antager man, at der hvor man kan spare penge i månedsbudgettet er på de variable omkostninger. Det skyldes, at man her kan skære ned på sit forbrug, eller jagte gode tilbud og dermed spare penge på den måde. Det er også rigtigt, at det er en måde at spare penge på, men det er ikke længere den eneste, og det er slet ikke den mest simple.

Det skal siges, at der findes en række faste udgifter man ikke som sådan kan spare på, men en fast udgift som eksempelvis mobilabonnement kan man faktisk spare en hel del penge på at skifte ud. Konkurrencen er så stor, og der findes så mange forskellige udbydere, at man altid kan finde en billigere løsning. Som forbruger har man blot et ansvar for at undersøge markedet inden man vælger sit abonnement.

Besparelser kan være på ganske store beløb. Regner man på årsbasis vil man virkelig opdage, hvor mange penge man går glip af, hvis man har et for dyrt abonnement. Markedet optimeres hele tiden og det man for et år siden betalte mange hundrede kroner for kan man nu få til næsten ingen penge. Som forbruger skal man også følge med tiden og vælge et moderne abonnement. På den måde får man flere penge til sig selv.

Skift bredbånd og få råd til mere

Internetforbindelse – også kaldet bredbånd – er i allerhøjeste grad blevet en nødvendighed for de fleste. Det betyder samtidig, at det er blevet en ekstra udgift, for intet er som bekendt gratis. Det er en dyr og irriterende fast udgift, men ikke desto mindre er den uundgåelig, hvis man gerne vil have en velfungerende hverdag.

På alt der koster penge kan man heldigvis også spare penge. Der er næsten altid en løsning som er billigere. Det er imidlertid ikke altid, at der findes en løsning som også er bedre eller i hvert fald tilsvarende. Det skal man dog ikke bekymre sig om når det gælder bredbåndsforbindelser. Her er konkurrencen nemlig så omfattende, at man næsten altid vil kunne finde samme produkt til en billigere pris.

Som forbruger har man derfor rig mulighed, for at gøre en træls udgift lidt mere overkommelig. Det kræver ikke meget arbejde – faktisk er det ganske let og overkommeligt. Man skal blot bruge lidt tid på at finde et produkt som både opfylder krav til funktion og pris. Der vil med garanti være masser af muligheder og herefter kan man skifte udbydere med nogle få klik på computeren. På den måde har man sikret sig en konstant besparelse de næste mange år, på en ellers både træls og uundgåelig udgift. I stedet sparer man penge som man kan bruge på andre og lidt mere sjove ting.

Det er sjældent man kan lave så massive besparelser på faste regninger, men det kan man i dette tilfælde fordi markedet er indrettet som det er. Derfor er det også en ekstra god idé at udnytte muligheden for at spare nogle penge på et område, hvor det kræver så lidt af forbrugeren, og hvor det giver så god og kontinuerlig besparelse.

Få råd til fest og farver

Går du med planer om at holde en stor fest? Til bestemte mærkedage og begivenheder, er det næsten nødvendigt at man holder en rigtig god fest. Måske har du lyst til at holde en helt speciel fødselsdagsfest, for dig selv eller dit barn, hvor hele familien og venner kommer forbi. De ”største” fødselsdage er jo dem vi kalder runde fødselsdage. typisk bliver 40, 50 og andre fødselsdage med et 0 bagpå, fejret med en kæmpe fest, hvor alle der er omkring en, samt betyder noget specielt for en selv, er inviteret til en fantastisk aften. Der vil være taler, musik, samt massere af god mad og drikke. En sådan aften skal der ikke spares på noget. Det samme gælder for andre fester, såsom ens barns konfirmation, eller en dåbsfest (der dog typisk er mere afdæmpet, af hensyn til den lille).

Når rammerne for ens fest skal lægges, er det vigtigt at tage stilling til, hvad ens egne ønsker er. Rigtig mange vælger at leje et lokale, hvor der bliver serveret en stor buffet for festens deltagere. Måske starter man ud med en velkomstdrink, og senere en fin forret. Herefter en lækker hovedret med en god vin, der går godt sammen med rettens indhold. Efter dette kommer der måske noget lækkert dessert, suppleret med en dejlig dessertvin. Når man lejer et sted, hvor andre står for opvartning af gæsterne, er der færre bekymringer og ting man skal tænke på. Det bliver nemmere at hygge sig med gæsterne, og være til stede til festen.

Lån til en fest du sent vil glemme

Hvis det umiddelbart virker svært, at finde alle pengene på en gang til festen, kan man eventuelt tage et forbrugslån på nettet. Det skal ikke være sådan, at økonomien holder en tilbage, fra at holde den fest man gerne vil. Til visse begivenheder bør man ikke spare på noget. Et forbrugslån giver dig hurtigt og nemt penge på kontoen. Det kan gøre udgifterne mere overskuelige, når afbetalingen finder sted over en bestemt periode. Med forbrugslån online, slipper du også fra at gå i banken og låne penge. Låneudbyderne på nettet stiller ikke spørgsmål til hvad pengene bruges på.

Gør denne påske helt speciel

De kolde vintermåneder er snart forbi, og vi går påsketiden i møde. Typisk omkring påsken, begynder vejret også at blive bedre. Der kommer mere sol på himlen, og temperaturen tager et nøk opad. Især nede sydpå begynder der rigtig at komme dejligt vejr. Mange tager på ferie i påsken. Det er perfekt hvis man trænger til at koble fra. Typiske rejsemål kan være steder som Italien, Grækenland eller USA. Der er noget for enhver smag. Det er helt i orden, samt ganske forståeligt, at man engang imellem har brug for at komme væk fra hverdagen. Påsken er heldigvis ikke så langt ude i fremtiden, så man behøver ikke at gå og vente ængsteligt i mange måneder. Det er også nemmere at få gode flybilletter og værelser på lækre hoteller i perioden hvor påsken ligger, sammenlignet med i højsæsonen om sommeren, hvor alle vil af sted på samme tid! En ferie i påsken kan være mindst lige så fantastisk, som en tilsvarende om sommeren.

Lån til ferien på nettet

Det skal være helt op til dig og dem du rejser med, hvordan rammerne for jeres ferie skal være. Hvis i ønsker et lækkert hotelværelse, med spa og wellness, skal der også være plads til det. Man bør ikke gå på kompromis med noget, når man tager på ferie. Hele rejsen kan nemt finansieres med et lån på nettet. Typisk er det svært at finde alle pengene til turen på en gang. Her er et lån en god løsning. Beløbet afbetales over en bestemt periode, hvilket kan gøre det hele en smule mere overskueligt. Sørg for at du i ferien har godt med penge på kortet. Når du er ude og rejse, bør økonomien ikke være noget du skal til at bekymre dig om. Turen skal bruges til at slappe af, og nyde livet i varmen. Så kan man tackle hverdagens udfordringer med fornyet energi, når ferien er forbi, og den sidste drink på stranden er drukket.

Hvad drømmer du om at kunne gøre som du ikke kan i dag?

Man behøver ikke leve en ekstravagant tilværelse med et enormt overforbrug, men det er for mange ingen hemmelighed, at man drømmer om at kunne komme til at gøre nogle ting, som ved det nuværende stadie ikke er muligt. Det kunne i mange tilfælde handle om, at man gerne vil rejse noget mere. Ikke fordi man ikke har tid til at rejse, eller kunne finde ekstra tid til at rejse, men simpelthen fordi man ikke har råd til at komme rundt i hele verden og få de forskellige indtryk og oplevelser, som ligger derude og venter på en. Rejser er typiske steder, hvor man er nødt til at spare, hvis ikke man har en økonomi der kan rumme alt det man gerne vil. Rejser forbindes som en luksusgode, som ikke er livsnødvendigt, for at man kan føle sig godt tilpas og have et godt liv.

Forestil dig at gøre noget ekstra

Forestil dig, at du kan gøre noget ekstra som du ikke plejer at have råd til. Den mulighed har du, hvis du slipper bekymringerne og tager et lån. Tag ud og få nogle store oplevelser mens tid er, gør de ting som du virkelig brænder for. Når man engang bliver gammel, så er det ikke længere muligt. Der er heller ingen grund til at man skal forlade jorden med alt for mange penge stående, man skal bruge dem mens man lever og så sikrer sig, at man får de største og bedste oplevelser, mens motivationen er der. Det handler i høj grad om at man lever i nuet og slipper bekymringerne. Der er ingen grund til bekymringer, selvom man skal tage et lån, man betaler det blot af over tid og så er det ikke længere et problem.

Ved at kigge rundt blandt eksisterende lånemuligheder på nettet, kan du finde utallige løsninger og der er med garanti også en løsning der passer til dig og dine ønsker. 

Lån til nye briller og få solbriller med i prisen

Det bedste tidspunkt, at købe nye briller på er henover sommeren, hvor mange optikere kører med tilbud om, at man kan få solbriller med styrke med uden ekstra beregning, eller med blot mod en ganske lille ekstra betaling. Det samme kan egentlig gøre sig gældende på kontaktlinser, hvor man ofte ser et tilbud, der inkluderer enten briller eller solbriller.

Solbriller er vejen frem om sommeren

Jeg kan klart anbefale, at hvis man ønsker nye briller, så kan man med fordel vælge at tage solbriller med også. Har man brug for briller, er det nødvendigt at have solbriller, der også har styrke, så man er garderet om sommeren. Jeg mener, det er et område, hvor man ikke skal gå på kompromis og jeg mener at man skal udnytte de tilbud der dukker op primært henover sommeren til at foretage de nødvendige investeringer. Selvom du ikke har pengene, så kan du hurtigt finansiere brillekøb, f.eks. via forbrugslån, der gør det nemt at være forbruger i alle sammenhænge. Mht. briller handler det også i høj grad om at være med på moden og det gør man ved at følge den udvikling der er på markedet, ligesom man også gør det med tøj.  Briller er noget man bruger konstant, så reelt er levetiden også derefter. Det skal man huske at tage med i betragtningen over brillers levetid – de sidder på altid og derfor skal de også skiftes ud. Ligeledes kan man sige, at ens styrke formentlig ændrer sig over tid, så hvis man skal se optimalt, så er det nødvendigt med jævnlig udskiftning.

Måske har du også brug for lidt af det hele. Du har brug for kontaktlinser i nogle sammenhænge, f.eks. når du dyrker sport, du har brug for briller i dagligdagen eller blot når du skal læse, se fjernsyn eller køre bil. Du har tilmed behov for at gå med solbriller, når solen skinner og skal derfor være klædt på til enhver lejlighed. Hvis du har det på den måde, så har du det på samme måde som mig. Det koster penge at være svagt seende, det må man erkende og når man har gjort det, så skal man i gang med at finansiere sine køb, så synet bliver bedre. Jeg kan på det varmeste anbefale forbrugslån, der er let at have med at gøre og give mig muligheden for at få en god afbetalingsordning. Med forbrugslån, styrer jeg mere eller mindre, hvorledes afviklingen forløber og i de perioder, hvor jeg har råd til det, afvikler jeg lidt mere. Så passer det med at afviklingen er overstået, inden jeg igen har behov for at købe nye briller, kontaktlinser eller solbriller. 

Passer dit tøj ikke længere? Lån penge til ny garderobe

Måske har du arbejdet for meget i en længere periode og ikke fået dyrket det motion du plejer. Det kan som regel ses, eller i hvert fald mærkes, hvis det giver nogle flere kilo på kroppen. Det kan også være, at du over en periode har været på kur og tabt dig så meget, at dit tøj ikke længere klæder dig. Hvis det er tilfældet, bør du belønne dig med tøj der passer din nye figur. Det bør være en præmie til dig selv, hvis du har tabt dig, at du i det mindste kan finde penge til at købe nyt tøj der matcher den størrelse du nu har.

Desværre er det ikke sådan, at man får penge fra det offentlige eller andre steder, for at tilpasse sig et vægttab. Du skal stadig selv købe dit tøj og hvis der mere eller mindre skal udskiftes det meste af garderoben, så tager det tid. I mellemtiden skal du så forholde dig til om den vægt du er på, er den du ønsker at være på og vil stræbe efter, så alt det nye tøj du køber også kan passe dig langt ud i fremtiden.

Tag et lån og få tøj der passer

For at kunne få udskiftet garderoben til tøj der passer, hvad enten du er blevet større eller mindre, så kan du tage et lån, så den udskiftning kan gå lidt hurtigere. Har man et normalt forbrug af nyt tøj, så tager det mange år, at få skiftet garderoben helt ud. Hvis du ønsker, at den proces skal gå en anelse hurtigere, så er et lån den bedste løsning på det problem. Tag et forbrugslån og få det beløb du har brug for ind på kontoen, derefter kan du gå i gang med at investere i alt det nye tøj du har brug for.

Din økonomi er garanteret sat fint sammen i forvejen, hvor indtægter og udgifter fint stemmer overens, men et indkøb af en helt ny garderobe, kan de færreste økonomier bære og det vil kræve at der tilføres penge. Den nemmeste måde, at gøre det på, er ved at tage et lån udenom banken. Her stilles der ikke krav til hvad pengene bruges til, dem bestemmer du som låntager selv over og derfor kan du passende bruge dem på ny garderobe, hvis det er det du ønsker. Sørg for, at have tøj der passer. Har du tabt dig, beløn dig selv med en ny garderobe. 

Livet er lettere med penge på lommen

Man bliver ikke et lykkeligere menneske af at have mange penge, det er der ingen tvivl om. Men livet bliver i mange henseender lettere, når man har penge. Det betyder, at man slipper for bekymringer og kan slippe for at måtte vælge noget fra, når man vælger noget andet til. Vi vil gerne så meget som muligt, uden at det skal have konsekvenser på andre fronter. Derfor bliver det også nemmere at købe de ting man gerne vil og leve det liv man ønsker sig, når man har penge. Det udgangspunkt er det desværre ikke alle der har. Hvis du ikke har en økonomi der kan tillade dig alt det du ønsker, bør du måske lave nogle justeringer. Der er områder i din økonomi der kan optimeres, det vil der med garanti være.

Kig dine faste udgifter igennem

Hvis ikke du allerede har det, kan det anbefales at kigge alle faste udgifter igennem. Måske du har et eller flere abonnementer der kan undværes. Eller måske har du nogle forsikringer der ikke stemmer overens med det behov du har. Det er ikke en god idé at droppe forsikringer, men måske er du dækket for noget, som du reelt ikke behøves. Når du har gjort det, må du prøve at kigge på hvad du har af penge tilbage efter din indkomst og de fratrukne faste udgifter. Der skal være en buffer til uforudsete udgifter. Hvis ikke der helt er sammenhæng i tingene, kan det være en god idé med et forbrugslån. Det har den fordel, at det her og nu giver penge til forbrug, så man slipper for nogle af de tidligere nævnte bekymringer. Et forbrugslån er en fleksibel løsning, som kan betales af, som du ønsker det. Det gør simpelthen din hverdag markant lettere, når du kan købe de ting du ønsker og uden at det betyder at du skal vælge andre ting fra.

Hvis du heller ikke vil fortsætte med at sætte begrænsninger for dig selv, så skab dig et overblik over din økonomi og har du ikke den frihed du søger, så tag et forbrugslån til supplement, så du kan købe det du vil, hvornår du vil. Du vælger et lån, der passer ind i din økonomi, så du får en afvikling der passer fint til dig. Til gengæld får du pengene ind på kontoen med kort varsel og så er de til din disposition. 

Skån miljøet – køb en god cykel

I stedet for at køre de små ture i bil, når man blot skal hente børn i daginstitution, handle i det lokale indkøbscenter og hvad der ellers kan være af småture omkring ens bopæl. I stedet bør man i højere grad tænke på sundhed og foretage så meget som muligt enten i gang eller på cykel. Det er bedst for en selv og det er bedst for miljøet, hvis man i højere grad kommer rundt i verden på andre måder end i bil. Er man bosiddende i en større by, hvor man inden for kort afstand har mange ting, så er der sådan set ingen grund til at have en bil, medmindre det er en forudsætning for at kunne passe sit job.

Køb dig en cykel der kan holde i mange år

Køb dig en god og stabil cykel, som kan klare de ting, man ellers ville klare i bil. For at man kan skifte bilen ud med cyklen, bliver cyklen nødt til at have en vis kvalitet, det siger sig selv. Den skal desuden have det nødvendige lys, reflekser og ikke mindst lås på. Således, at den er klar til at være en del af trafikken. Når du nu har købt en god cykel, bør du også investere i en ordentlig lås til den, for at begrænse muligheden for tyveri. Alligevel bør du dog lige tjekke dine forsikringer igennem om de dækker hvis den skulle blive stjålet.

Når man køber cykler får man i den grad hvad man betaler for. Så skal man have en ordentlig cykel, bliver man også nødt til at betale, hvad det koster. Det er et produkt, hvor pris og kvalitet hænger uhørt godt sammen. Hvis ikke du har en opsparing der kan dække købet af din nye cykel, så er der andre måder at klare betalingen på. Du kan låne dig til pengene. Det er muligt at tage forbrugslån, til både større og mindre investeringer. En fleksibel løsning der kan dække alle behov. Hvis dit behov er en ny cykel, så skulle det være det mindste problem, hvis du er en myndig person og ellers ikke står registreret nogen steder som dårlig betaler. Køb en ny cykel og hjælp miljøet – også for de fremtidige generationers skyld.