Skån miljøet – køb en god cykel

I stedet for at køre de små ture i bil, når man blot skal hente børn i daginstitution, handle i det lokale indkøbscenter og hvad der ellers kan være af småture omkring ens bopæl. I stedet bør man i højere grad tænke på sundhed og foretage så meget som muligt enten i gang eller på cykel. Det er bedst for en selv og det er bedst for miljøet, hvis man i højere grad kommer rundt i verden på andre måder end i bil. Er man bosiddende i en større by, hvor man inden for kort afstand har mange ting, så er der sådan set ingen grund til at have en bil, medmindre det er en forudsætning for at kunne passe sit job.

Køb dig en cykel der kan holde i mange år

Køb dig en god og stabil cykel, som kan klare de ting, man ellers ville klare i bil. For at man kan skifte bilen ud med cyklen, bliver cyklen nødt til at have en vis kvalitet, det siger sig selv. Den skal desuden have det nødvendige lys, reflekser og ikke mindst lås på. Således, at den er klar til at være en del af trafikken. Når du nu har købt en god cykel, bør du også investere i en ordentlig lås til den, for at begrænse muligheden for tyveri. Alligevel bør du dog lige tjekke dine forsikringer igennem om de dækker hvis den skulle blive stjålet.

Når man køber cykler får man i den grad hvad man betaler for. Så skal man have en ordentlig cykel, bliver man også nødt til at betale, hvad det koster. Det er et produkt, hvor pris og kvalitet hænger uhørt godt sammen. Hvis ikke du har en opsparing der kan dække købet af din nye cykel, så er der andre måder at klare betalingen på. Du kan låne dig til pengene. Det er muligt at tage forbrugslån, til både større og mindre investeringer. En fleksibel løsning der kan dække alle behov. Hvis dit behov er en ny cykel, så skulle det være det mindste problem, hvis du er en myndig person og ellers ikke står registreret nogen steder som dårlig betaler. Køb en ny cykel og hjælp miljøet – også for de fremtidige generationers skyld.