Lån penge direkte fra din telefon

Det er muligt, at låne penge direkte fra din telefon. Det kræver blot at den har adgang til internettet. Tiden med mobiltelefoner, der ikke kan gå på internettet er ved at være et overstået kapitel, så det virker sandsynligt at muligheden også eksisterer for dig. Det er den nemmeste måde at komme til penge på og så er den fleksibel fordi, man altid har sin telefon på sig, så uanset hvad sammenhæng det er, så har man mulighed for at komme til hurtige penge. Vi kender allesammen godt til, at vi kan komme afsted hjemmefra med for lidt penge og uden kreditkort, så vi har mulighed for at anskaffe os flere midler.

Skabt til mindre lån

Hvis du mangler penge til en ny bil, så skal det ikke foregå via SMS-lån fra din telefon. Det er nemlig skabt med henblik på de små lån. Lån af en mindre størrelse til opfyldelse af de små behov der kan opstå i hverdagen og her hører en ny bil ikke ind under. Det kan være til at betale regninger for, det kan være til oplevelser mens man er på tur eller andre små anskaffelser, som man har lyst til at bruge penge på. Grunden til at det primært er til mindre lån, er at udbydere ikke har mulighed for at stille spørgsmål til låntagers kreditværdighed. Man har ikke ret meget at vurdere en evt. låntagers økonomiske situation og det hæmmer selvfølgelig en smule, men samtidig er det også fint, at man kun kan bruge det som alternativ, når det er mindre lån der er på tale.

Brug dem sidst på måneden til supplement

Det er ikke noget i vejen for, at du bruger SMS-lån sidst på måneden, når din økonomi for måneden er ved at slippe op. Du betaler af i den efterfølgende måned eller måneder. Det betyder, at du lige får ekstra penge til den almindelige husholdning og dermed ikke skal reducere dit forbrug, som der måske ellers ville have været udsigt til. Det kan også være, hvis du har lyst til at give din nærmeste en gave, men pengene for måneden er ved at slippe op, så kan du tage et SMS-lån. Det kunne jo være et kortvarig tilbud, hvor du skal slå til nu, hvis du vil opnå rabat på den ønskede vare.

Der findes en lang række af forskellige lån, med varierende lån-størrelse, men også forskellige ordninger til afviklingen. Du kan søge om lige præcis det lån du ønsker og det lån der passer til det behov du har. Der er ikke noget i vejen for, at man gentagne gange kan søge om et mindre lån, til at dække de udgifter man har i det daglige, så det fungerer på samme måde som en slags kassekredit, hvor der er mulighed for at supplere ens indkomst med lidt ekstra og så betale det af efterfølgende. Det er muligt at låne penge til det man lige mangler fra sin telefon og det er smart, når man alligevel har den ved hånden. Det bør du overveje, næste gang du mangler penge.