Brug dine penge som du har lyst til

Hver eneste dag knokler vi fra morgen til aften for at få økonomi til at hænge sammen med hverdagen og det er dyrt at leve. Uanset, hvor sparsommelig man er, så er der en lang række udgifter forbundet med at være til og vi kan ikke altid sætte de penge til sidde, man kunne ønske sig og samtidig opretholde et rimeligt forbrug ud fra en betragtning om, at man selv skal have lov at være festens hovedperson, når man selv tjener pengene. Man kan altså med andre ord ikke få det hele og sådan skal det være. Men man kunne måske godt ønske sig, at man kunne bruge løs af de penge man selv har tjent, det ville da være rimeligt. Ofte bliver de fleste af pengene bare spist op af faste og variable omkostninger i forskelligt omfang.

Fornuft i mange faste udgifter

Det er fornuftigt at have en del faste udgifter, hvis bare det er de rigtige udgifter. Der er ingen tvivl om, at forsikringer, fagforeninger og a-kasse hører til i den kategori af de fornuftige faste udgifter. De sikrer nemlig at man klarer sig, selv hvis det frygtelige skulle ske, uanset om man mister jobbet, får indbrud eller noget tredje. Men det tager også en stor del af de penge, man hellere vil bruge på sig selv, når det er penge man selv har tjent. Man kan med let argumentere for, at man med al rimelighed skal have lov til at bruge penge, man selv tjener, men ofte bliver mange af dem bare spist op af udgifter, som er mere eller mindre fornuftige og de er allesammen med til at reducere det forbrug der så resterer til en selv. Der skal være plads til at man kan bruge penge på sig selv. Og derfor kan man også rimelighed tage et lån, så man får mulighed for at have et større forbrug. Hvis man tjener penge, har man også mulighed for at afvikle. Hvis man ønsker små afviklinger, sætter man bare løbetiden højt. En løbetid som man selv påvirker. Med små afviklinger, vil betalingerne også have en mindre betydning for din økonomi og modsatvis kan man sige, at ved at tage et lån og få alle penge ind på kontoen her og nu, så har man et ekstra beløb, der kan være af markant karakter og som betyder at man her og nu kan sætte sit forbrug højere op.

Du fortjener et højt forbrug

Når man arbejder hver dag, og ovenikøbet har masser af pligter efter fyraften, så bliver det til nogle lange arbejdsdage og hvis ikke man med rimelighed kan få lov til at forkæle sig selv af og til, er der noget galt og så slider vi os selv op i sure pligter. Ikke fordi, at man skal have råd til alt, men der skal være plads til at man kan forkæle sig selv og det skal ikke mindskes af at man har lidt fornuftigt og investerer i så vigtige ting som f.eks. forsikringer og andre ting der sikrer en økonomisk. Derfor er et lån den helt rigtige løsning. Du vælger selv løbetiden.