Invester i din sikkerhed i hjemmet – lær familien førstehjælp

De fleste ulykker sker i hjemmet. Det er et faktum, som mange ikke er klar over. Når vi kommer til skade, sker det som oftest hjemme hos os selv i vores trygge rammer. Det kommer bag på mange af os, for vi føler os jo alle sammen trygge under vores eget tag hjemme i vores hus eller lejlighed. Det beviser dog blot, at selvom vi befinder os i trygge rammer, så kan der altid ske uheld og ulykker der kræver, at vi kan udøve livreddende førstehjælp.

Har man taget kørekort inden for de seneste år er det påkrævet, at man deltager i et trafikrelateret førstehjælpskursus, men for mange er et sådant førstehjælpskursus hurtigt glemt igen, og efter bare nogle år viser det sig, at mange er i tvivl om, hvordan de skal reagere i en situation, hvor der er behov for livreddende førstehjælp. Der er ingen tvivl om, at det bestemt er gavnende, at førstehjælp er en obligatorisk del af det at tage kørekort, men undersøgelser viser, at der efter et par år kan være behov for at få genopfrisket den livreddende førstehjælp. Ingen betvivler heller ikke, at det vil være en god idé med et genopfriskningskursus, men problemet er (som det som oftest er), at ingen kan blive enige om, hvem der skal betale for de opfølgende kurser. Der er dog en ting der er klar: hvis ikke staten betaler, er der ikke mange, der vælger at tage et opfølgende førstehjælpskursus.
Det er en skam, for hver dag er der mange rundt omkring i landet, der har brug for livreddende førstehjælp, og jo færre der er trænet i førstehjælp, jo færre er der til at hjælpe, når uheldet er ude.

Heldigvis er der nogle, der kan se vigtigheden og betydningen i at få taget et førstehjælpskursus eller simpelthen bare få opfrisket det, man allerede har lært. Kursusudbydere landet over melder om flere og flere deltagende på deres kurser, og det er en meget positiv tendens. Det virker til, at mange af os er blevet opmærksomme på, at førstehjælp vitterligt kan redde liv, og at det ikke altid er nok at ringe til en ambulance. I mange tilfælde kan der gå lang tid før en ambulance når at ankomme, og der kan det muligvis allerede være for sent. Derfor er et førstehjælpskursus et godt skridt på vejen til at kunne redde liv.

Der findes mange udbydere af førstehjælp, men priserne på kurserne er nogenlunde ens. Skal man have et udvidet førstehjælpskursus der gør en i stand til at kunne redde liv i de fleste situationer, skal man have et 12-timers kursus. Her kommer man blandt andet rundt om hjerte-lunge redning, forbrændinger og genoplivning af børn. Et 12-timers kursus giver dig de kompetencer du har brug for, for at kunne udøve god førstehjælp i hverdagen. Prisen for et sådant kursus er 700kr pr. deltager. Er I en familie på 4 giver det en totalpris på 2800kr.
2800kr kan virke som mange penge, og det kan i særdeleshed være mange penge at skulle hive ud af et almindeligt budget. Men ikke desto mindre er det vigtigt, at få taget et førstehjælpskursus især med det faktum, at de fleste ulykker sker i hjemmet i tankerne. Hvis man en dag står i en situation, hvor uheldet er ude, og man ikke kan udøver førstehjælp er ærgrelse et meget fattigt ord til at beskrive de følelser, der vil komme til syne.

Hvis du gerne vil investere i et førstehjælpskursus til familien, men ikke har pengene på din konto, kan du med fordel benytte dig af et sms lån eller et kviklån. På den måde kan du låne pengene hurtigt og enkelt, og du og familien kan komme til førstehjælpskursus. Derefter kan du betale pengene tilbage. På denne måde får du råd til et førstehjælpskursus her og nu, selvom du ikke har pengene på din konto. Et kviklån eller et sms-lån er den nemmeste vej til at få råd til det, du står og har brug for her og nu. Som oftest kan du låne op til 5000kr ved et sms lån eller et kviklån, og derfor passer disse låneformer perfekt til et førstehjælpskursus. Du behøver ikke låne store summer ligesom man kan komme ud for ved et forbrugslån. Ved et smslån eller et kviklån, låner du kun de penge, du står og skal bruge.
Så vil du være sikker på, at du altid kan føle dig tryg i hjemmet, så bør du investere i et førstehjælpskursus til dig og din familie. Et sms-lån eller et kviklån giver dig muligheden.  Vent ikke til uheldet er ude