Brug dine feriepenge på forskud

De feriepenge der står til brug i 2014, kan du begynde at bruge lidt på forskud. Du kan se på dine lønsedler løbende, hvad der indtil videre er optjent i feriepenge. Så er der en klar indikation af, hvor mange penge du kan bruge på forhånd. Det er penge der er sikre, som du har ret til at få udbetalt. Dog skal det siges, at hvis du er på dagpenge, når pengene kan udbetales, så bliver de modregnet i dine dagpenge. Men du har et helt år til, at få dem udbetalt, så i den periode, kan du nå at få et job igen, hvis du skulle være så uheldig at miste dit. Så, sørg for at være i job, når du sætter dine feriepenge til udbetaling. Men der er som sagt, ikke noget i vejen for, at bruge nogen af dem lidt på forhånd. Du kan passende, tage et lån, købe det du gerne vil og så kan dine feriepenge gå ind og dække beløbet, når de er klar til udbetaling. Det giver i det hele taget god mening, at man slår til, når der netop er noget man gerne vil have eller man føler, at man har et behov for at forkæle sig selv lidt ekstra. Du ved, hvor stor en andel af din løn der bliver optjent på din feriekonto og du kan måned for måned, følge med i hvad der er indtil videre er optjent i igangværende ferieår, både før og også efter skat.

Brug penge på det der giver mening

Find ud af, hvad der betyder noget for dig og brug så pengene på det. De ting, der giver mening skal du bruge din energi på. Hvis det for dig, giver mening at rejse ud i verden, rejse rundt i verden og opleve forskellige kulturer, så er det du skal gøre. Og du skal gøre det præcist på den måde, som du kunne tænke dig. Du kan tage et lån og betale af løbende, du kan også tage et lån og så som tidligere nævnt bruge de feriepenge, der er på vej, til at betale for dine rejser og oplevelser. Der kan også være mange andre ting, som er vigtige for dig. Nogle rejser rundt i verden, for at løbe de respektive storbyers marathon og har det som en en stor beskæftigelsesinteresse og som stor motivation for sin løbetræning. Andre mennesker ønsker måske noget ganske andet, så som at have egen campingvogn, rejse rundt i sommerhalvåret, i hvert fald i weekender på både indenlandske og udenlandske campingpladser, hvor man så kan krydre den i en 3 ugers sommerferie, med en destination længere væk og en endnu mere unik oplevelse. De individuelle ønsker er lige så forskellige, som der er folk. Derfor, er det vigtigt, at man finder ud af, hvad der betyder noget for en selv og så skal man gøre noget ud af det.

Der er ikke noget i vejen for, at bruge penge på forhånd, som er til din disposition på et tidspunkt. Det handler bare om, at prioritere det der er vigtigt, men også når det er vigtigt. Pengene er dine, bare fordi de ikke er klar til udbetaling, betyder det ikke, at du ikke kan bruge dem. Du skal naturligvis i første omgang finansiere dem et andet sted og der kan det anbefales at det gøres via forbrugslån. Forbrugslån er en fleksibel løsning, hvor man på kort tid, kan låne både små, men også større beløb. Man skal ikke stille sikkerhed, men der skal være en klar aftale omkring afbetalingen, som man skal overholde. Hvad pengene bruges til, er der ingen der blander sig i. Det betyder, at man kan låne pengene, bruge dem på det man vil og så kan man betale lånet af, når ens feriepenge kommer til rådighed. Det kan også være penge man får tilbage i skat. Men disse er som regel lidt mere usikre, medmindre at man er en mester i forskudsopgørelse, så der er garanti for at få penge tilbage. Men feriepenge, er en mere sikker indkomst, hvor man ved hvad man får og man ved også hvornår man kan få det.

Feriepenge til at holde ferie for (måske)

Feriepenge er sat i verden, for at man har penge at holde ferie for, hvis man er fastansat og ikke får løn under ferie. Men hvis man ikke er fastansat, så ændrer betingelserne sig ikke, for så er det ligesom det daglige, hvor man kun får løn for den tid man er der. Men hvis du vil bruge pengene på andet end ferie, så kan du bare gøre det. Det er dine penge.