Det gode liv som livsnyder

Hvad er en livsnyder? Der er nok alligevel en del mennesker der vil betegne sig selv om livsnydere. Der er vel nok også mange definitioner på, hvad en rigtig livsnyder er og det kan være svært at blive enige om, hvordan man sådan lige sætter det i bås. Det behøver man sådan set heller ikke gøre, det vigtigste er nu om man selv betegner sig selv som en livsnyder. Fordi for mig er livsnyder ikke et dovent eller negativt klingende prædikat, nej det er tværtom er positivt ladet ord, der kan bruges om en person der kan finde ud af, og tør, at leve livet fuldt ud og som samtidig kan nyde det.

Jeg betegner mig selv som en klassisk livsnyder, og det ville jo ikke være helt godt, hvis jeg så samtidig forbandt dette med noget negativt, så måske er det i virkeligheden meget godt at jeg ikke ser så negativt på mig selv igen.

Jeg er netop en livsnyder fordi jeg forstår at nyde livet med alt hvad det indebærer, jeg sætter pris på hver eneste dag, men samtidig bidrager jeg også selv til at min hverdag bliver god og at den bliver værd at nyde, for man kan ikke nyde noget kunstigt, man nydelsen skal være ægte og det er ikke ligesom med Sex, hvor man så at sige kan fake nydelsen. Sådan hænger det ikke sammen i livet. Nydelse skal komme inde fra. Her er det så måske en lille smule ligesom med sex, man skal selv gøre noget før det bliver rigtig godt.

Hvad er det så præcist jeg gør, for rent faktisk at nyde livet og at gøre livet så legende let som jeg faktisk synes det er?

Se det er jo et godt spørgsmål, for jeg står jo op hver dag og går på arbejde. Så faste rammer har jeg da. Jeg vil også lige sige, at for mig er en livsnyder ikke en type der nasser penge af staten og ikke har et arbejde og i stedet drikker halvdårlig rødvin hverdag og ser mange film. Det er ikke at nyde livet, og derfor er ordet ikke negativt.

Det er vigtigt at man har noget at stå op til, ellers kan man ikke nyde livet.

Man skal bruge penge på sig selv

Derudover er det vigtigt at man husker sig selv. Man skal som udgangspunkt selv være i centrum i ens eget liv. Og det skal hverken lyde egoistisk eller noget som helst, men det er altså bare vigtigt, at man husker at den vigtigste person i ens eget liv nu engang er en selv. Det synes jeg på ingen måde er egoistisk, det betyder som end blot at man værdsætter sin egen tilværelse, og derfor kan man jo godt være sød og rar og tænke meget på andre.

Det betyder samtidig at man skal huske at bruge penge på sig selv. Når man selv er centrum i ens eget liv, så skal man også huske at man selv er den der skal have det største udbytte af de penge man har til rådighed. Og her snakker jeg naturligvis ikke om husleje og andet, men vel at mærke af de penge der er til rådighed til fornøjelse.

Det kan godt være det ikke er mange penge hver måned, men det kan man heldigvis også lave om på. Man kan faktisk godt indrette en hverdag, hvor man kan drikke lige lidt mere rødvin og købe lidt flere kopper kaffe på forskellige Cafeer. Det handler blot om at kende og ikke mindst udnytte muligheder.

Mulighederne ligger nemlig lige for vores fødder. Internettet er blevet vores bedste ven, og det er ikke længer en joke, når man siger at man kan alt på nettet, man kan finde alt og man kan næsten løse alt. Sådan er det blevet.

Derfor kan man bestemt også låne penge på internettet. Ganske enkelt tage et forbrugslån så man kan få flere penge mellem hænderne og flere penge til forbrug. Det betyder flere sjove rejser til udlandet. Det betyder mere rødvin og det betyder at der samtidig er økonomisk og mentalt overskud til at træne og holde sig sund. Sådan lever en rigtig livsnyder.

Tager del i alle livets goder og holder sig samtidig sund og rask. Det er meget vigtigt at man er sund og rask, for ellers kan man ikke have det godt med sig selv, og så er det bestemt svært at nyde livet fuldt ud.

med forbrugslån kan man gøre noget godt for sig selv og man kan nyde livet fuldt ud.