Lån penge udenom din bank til 9,9 %

Hvis du overvejer at låne penge, skal du overveje, om du vil låne penge i banken, eller om du vil låne penge ved en låneudbyder på nettet. For de fleste har det altid været et spørgsmål om, hvor stærkt de stod økonomisk. Havde man en stærk økonomi, henvendte man sig i banken, og hvis man havde en svag økonomi, så forsøgte man at låne penge på nettet. Forskellen skyldes, at det er helt almindeligt kendt, at man nemmere kan låne penge på nettet end i banken – og derfor kan de fleste med en svag økonomi få lov til at låne penge online, selvom de ikke kan låne penge i banken. Traditionelt set har det været dyrere at låne penge online end i banken, og alle var indforståede med, at de måtte betale lidt ekstra til gengæld for de lempede krav til indkomst, alder og økonomisk baggrund. Men sådan er det ikke nødvendigvis længere. De to store låneudbydere D:E:R og L’easy er nemlig gået på markedet med to helt nye lånetyper, der prismæssigt skal kunne konkurrere med bankernes lån. Du kan nu få forbrugslån online til en rente fra kun 9,9 %, og det er en god rente, hvis du sammenligner med bankernes dyreste lån – som netop er forbrugslånet.

Lavrentelånene fra D:E:R og L’easy har en rente på helt ned til 9,9 %. Denne rente er så lav, at den prismæssigt kan slå nogle af bankernes dyreste lån. Det er derfor muligt, at du kan spare penge ved at optage lån online frem for at optage et almindeligt lån i banken.

Brug dit lavrentelån til forbrug

Det er klart, at banken stadig er billigere på visse typer af lån. Men bankens filosofi om, at lån har en forskellig rente alt efter, hvad pengene skal bruges til, bliver udfordret med de nye lavrentelån. Huslån er de billigste lån, og derefter stiger priserne, indtil man rammer det dyreste lån, som er forbrugslånet. Anderledes ser det ud på nettet. Her kan man låne penge uden, at man skal fortælle, hvad man vil bruge pengene til. Derfor kan man helt frit vælge at bruge et lavrentelån som forbrugslån, hvis det er det, man har lyst til. Her har låneudbyderne ramt rigtigt – for bankernes rente på forbrugslån er væsentligt højere, end de 9,9 %, som låneudbyderne tilbyder deres lavrentelån til. En hurtig søgning ved de største banker i Danmark viser, at renten på deres forbrugslån nemt kan komme op på de 20 % årligt.

Renten fastsættes individuelt – find din rente

Når du låner penge til forbrug bliver renten fastsat ud fra din økonomi. Jo større risiko der er for, at du ikke kan imødekomme dine månedlige låneafdrag, jo højere bliver din rente sat. Det er altså dem med den svageste økonomi, der skal betale flest penge i rente. Det kan virke uretfærdigt, men det er nu engang vilkårene for, at man kan låne penge. Uanset om du låner penge ved banken eller en låneudbyder, så er det kun en god forretning for dem at låne penge ud, hvis du kan betale dit lån tilbage. Alligevel er der øjensynligt penge at spare, hvis du låner penge ved en låneudbyder frem for i en bank. Her er rentens interval nemlig lavere, end det er i banken. Med lavrentelånene fra L’easy eller D:E:R skal du betale en rente fra 9,9 % – 16,9 %. Hvor meget du skal betale i rente, kan du se i den låneplan, du får tilsendt, når du er blevet godkendt til at optage lånet. Låner du derimod penge til forbrug i banken, skal du betale fra 9 % – 20 % i rente. I visse tilfælde kan det derfor godt være billigere at låne penge til forbrug i banken. Men det kræver væsentligt mere af dig, din økonomi, din indkomst og din alder at få den laveste rente i banken, end det gør udenom banken. Det er derfor usandsynligt, at du vil få en billigere rente i banken end ved at optage et lavrentelån online.

Søg flere steder og opnå den billigste rente

Når du leder efter lånet med den laveste rente, kan du med fordel søge både ved L’easy og D:E:R. På den måde kan du vælge det lavrentelån, hvor du får tilbudt den billigste rente. Hvis du føler, at du har en stærk økonomi, kan du også vælge at søge i banken. Du skal dog være opmærksom på, at ventetiden vil være længere, når du søger om lån ved banken, og der kan derfor godt gå lang tid, før du kender din endelige rente fra banken.Få den billigste rente på dit lån

Du kan søge om, ligeså mange lån du vil – både i banken og online. Du hæfter først for et lån, når du har godkendt en låneplan, og du vil altid få oplyst den rente, du skal betale, før du skal godkende din låneplan. Det kan virke uforskammet at søge om et lån i banken eller online, som man i sidste ende ikke optager, men det er det ikke. Det er ligeså uformelt, som når du prøver tøj i butikken, som du ender med ikke at købe. Du er i din gode ret til at ville optage lån med den billigst mulige rente.

 
Få den billigste rente på dit lån