Efterårsferien kalder

Nu vel sommeren er dårligt nok slut endnu, i hvert fald ikke i forhold til kalenderen. Den skriver stadig August, og det er på den måde faktisk stadig sommer. Men altså sommerferien er nu altså slut og hverdagen er startet igen og der er nu ikke andet end en god uges tid så skriver kalenderen altså efterår. Og uden at tage munden for fuld så er det gode vejr altså langt væk lige nu. Nuvel vi havde en rigtig fin sommer og vejret var bestemt rigtig godt, men nu er der altså godt nok et stykke tid til det igen er sommer og sol. Det er vist mere eller mindre et faktum. Det kan da godt være at der lige kommer en enkelt rigtig varm da eller to indenfor de næste par uger, men lad os være ærlige overfor hinanden – chancen er altså ikke den største. I hvert fald ikke hvis man bliver herhjemme. Chancen for flere regulere solskinsdage i 2013 er dog væsentlig større, hvis man rejser til et andet land, og gerne et land der ligger på en lidt sydligere breddegrad. Det vil altså sige, ja man skal tage på ferie, hvis man vil have mere sol.

De fleste kunne nok godt tænke sig mere sol inden året er omme. Sol bringer glæde og livskvalitet og det er altid dejligt at være på ferie – det er i hvert fald noget der lige kan give efterårshumøret et godt løft opad. Derfor er det bestemt heller ikke for tidligt at begynde at planlægge efterårsferien – på ingen måde.

Det er altid rart at være i god tid, og så kan man da med en vis sikkerhed spare nogle penge på ferien. Jeg synes på ingen måde man bør fravælge at tage på efterårsferie af økonomiske årsager. Heller ikke fordi man har været på sommerferie om sommeren – man kan ikke rejse for meget. På ingen måde. En uge efter man er kommet hjem har man jo allerede lyst til at tage af sted igen, og når der så er så oplagt en mulighed som en efterårsferie, så skal man da helt sikkert benytte den til endnu engang at komme til mere eksotisk og godt vejr. Det er på mange måder helt oplagt.

Oplev noget nyt

Hvis man har været på ferie i sommerferien, så kunne det måske også være en god idé at rejse til et andet sted end lige den samme destination. Det er naturligvis helt op til en selv, men det er bare et lille tip, hvis man gerne vil opleve noget nyt.

Hvis man føler for at gøre noget helt vildt og nyt og spændende, så kan man jo også tage det store skridt og simpelthen rejse udenfor Europas grænser. Det kan både være øst på og vest på. Det kommer lidt an på om man foretrækker solen i Miami eller solen i Thailand, for at stille det lidt sort hvidt op. Jeg har været begge steder og det er fantastiske oplevelser. Helt bestemt. Begge steder kan meget varmt anbefales og jeg vil faktisk opfordre alle til at opleve kulturen både i USA og Thailand, det er noget der kan udvikle en som menneske på en rigtig god måde og man kan lære noget samtidig med at man soler sig, slapper af og holder ferie.

Det koster selvfølgelig også lige det mere. Men til gengæld er det pengene værd og alle mennesker kan få råd til det. Det er ikke svært at skaffe 50.000 kroner til at rejse på ferie. Nu er jeg da godt klar over at det lyder for godt til at være sandt, at man bare sådan lige kan få fat på 50.000 kroner.

Men ikke desto mindre er det sandheden. Man kan i løbet af meget kort tid låne 50.000 kroner. Hvis man tager et forbrugslån på internettet kan man nemlig helt uden at stille sikkerhed låne op til 50.000 kroner. Og jeg skulle hilse at sige, at man virkelig kan komme langt omkring for 50.000 kroner. Måske kan man endda nøjes med et mindre lån, men igen – hvorfor skal man nøjes?

Jeg har selv benyttet mig af denne mulighed på flere af mine rejser og det har været en ubetinget succes. Nemt og smart samt ikke mindst overskueligt lige fra starten. Jeg er aldrig blevet mødt med nogle uforudsete udfordringer. Jeg har haft et godt overblik over mine lån lige fra starten og tilbagebetalingen har aldrig været et problem, og derudover så har de sikret mig nogle af de mest fantastiske og lærerige oplevelser jeg kan forestille mig.