Fodboldoplevelser i Udlandet

Fodboldsæsonerne rundt om i Europa er så småt ved at være skudt i gang. Det varer i hvert fald ikke længe før de forskellige ligaer rundt om i Europa for alvor er skudt i gang. De fire helt klart største ligaer er som bekendt England, Tyskland, Spanien og Italien. Og de fleste fodboldfans herhjemme har da også en vis præference for minimum et enkelt hold i minimum et par af ligaerne.

Alle de nævnte ligaer kan præstere fodbold på et ufatteligt højt niveau i forhold til herhjemme og stemningen er bestemt også en anden. Stadion er fyldt hver gang og der kommer minimum 10 gange så mange mennesker som vi er vant til. Allerede her er der lagt op til en kæmpe oplevelse. Det er noget andet end at gå til fodboldkamp herhjemme.

Med andre ord så er det bestemt en oplevelse man bør give sig selv som fodboldfan, ikke bare én enkelt gang, for det kan man simpelthen ikke nøjes med. Nej det er noget man kan og bør gøre igen og igen.

England og Tyskland ligger tættest på og har klart den letteste transport. Der går fly til London hele tiden og Tyskland er omtrent lige så let, om ikke andet så kan man selv køre dertil i bil eller tage toget. Lettere bliver det ikke.

I begge ligaer spilles der i et tempo der er utallige klasser højere end det vi er vant til fra den danske superliga.

Det er en oplevelse der er alle pengene værd.

Selve billetten koster faktisk ikke det helt vilde. Den er med andre ord ganske billig og der skal ikke de store penge frem, hvis man sørger for at bestille via klubben selv og i god tid. Derudover skal man naturligvis betale transport og evt. overnatning, men det er jo bare med til at gøre turen ekstra spændende og unik. Man kan få sig en lille miniferie ud af det.

Særligt stort bliver det, hvis man vælger et af de hel store opgør. Det kan være Manchester United – Chelsea, Arsenal – Tottenham eller lignende efter, hvem man er fan af.

I Tyskland er der også mange store opgør. Lige nu er det største nok Bayern München mod Dortmund, men det kan også være Dortmund mod Schalke 04 eller Hamburg – Leverkussen osv.

Selvom man ikke vælger de helt store kampe så er oplevelsen stadig unik og selv folk der ikke er vildt fodboldinteresserede kan lige pludselig få øjnene op for spillet. Især hvis man kombinerer det med en lille miniferie, så vil jeg gå så langt som at sige at man faktisk kan få sin kæreste eller kone med på turen. Tænk lige hvordan hun ville reagere, hvis turen gik til London – så tror jeg bestemt godt hun kunne overleve med en enkelt fodboldkamp eller to.

For ja, man kan også tage to kampe på samme tur. I de store ligaer afvikles alle kampe ikke samtidig og der spilles mange kampe i eksempelvis London hele weekenden over. Det bliver ikke meget bedre som fodboldfan.

Bestil og finansier online

Det bedste af det hele er, at man både kan bestille sin rejse, overnatning og billet via internettet, og for at det ikke skal være nok så kan man faktisk også finansiere hele gildet inklusive lommepenge via internettet. Det er nemlig muligt med et online forbrugslån. Man kan eksempelvis låne 15.000 kroner lynhurtigt og uden at stille sikkerhed, hvis bare man finder den rigtige udbyder på internettet. Det er let og så går det hurtigt.

Det vil også sige at man ikke behøver at rode rundt i ens privatøkonomi og sparer op i månedsvis for at få lov til at se noget god fodbold. Det er meget lettere end det.

jeg kan ikke på nogen måde forestille mig det kan være lettere at komme til fodboldkamp i udlandet. Det er da bestemt en mulighed man bør udnytte.

Selv har jeg brugt denne finansieringsform op til flere gange. Jeg har blandt andet overværet:

Manchester United – Liverpool på Old Trafford
Dortmund – Bayern München for to år siden
Juventus – Roma
Real Madrid – Sevilla

Alle disse spændende og mindeværdige ture har jeg bestilt og booket via internettet. I samme ombæring fandt jeg en internetudbyder som kunne låne mig pengene hurtigt og uden jeg behøvede at stille sikkerhed for dem. Det var let og overskueligt og så gik det hurtigt. Og det betyder ikke at jeg har gæld den dag i dag. Det er hurtigt afviklet netop fordi jeg har haft et godt overblik over det lette lån fra starten, så er det let at betale tilbage igen.