Få råd til det hele

Denne gang vil jeg forsøge at behandle en af de mere generelle problemstillinger som rigtig mange mennesker og familier tumler med hver dag, og som de fleste helt sikkert vil kunne nikke genkendende til. Det handler om at få pengene til at slå til. At få økonomien til at gå op i en højere enhed, så man samtidiFå flere penge med forbrugslång kan gøre nogle af de ting man synes er sjove.

Det er en meget stor udfordring og man er nogle gange nødt til at tænke lidt ud af boksen, hvis man vil have det til at fungere. Det må man bare erkende. Det lykkedes også for rigtig mange mennesker, og det er ligeledes lykkes for mig. Jeg har nemlig i al beskedenhed formået at tænke ud af boksen og få tingene til at gå op i en højere enhed i min egen privatøkonomi.

For jeg kender da om nogen til det med at man gerne vil købe de dyre ting, man vel gerne på ferie og man vil gerne have det sjovt og give den gas med vennerne, men ting koster penge og der er også regninger der skal betales og mad der skal på bordet. Sådan er det nu engang bare.

På trods af alt dette har mit svar ikke været at spare penge, jeg er ikke gået synderligt på kompromis med min livsstil, jeg vægter det meget højt at jeg har det sjovt og at jeg kan se en mening med livet og har noget at se frem til, hele tiden.

Derfor kom det jo nærmest som sendt fra himlen, da jeg opdagede muligheden for at låne penge på internettet. Simpelthen optage de ellers så udskældte forbrugslån direkte via min computer. Lettere og mere smart kan det næppe blive.

Nu har jeg allerede afsløret at den type lån er ganske udskældte. Det har måske en sammenhæng med at bankerne traditionelt ikke er meget for at låne penge ud til forbrug. Derfor er internetudbyderne kommet forbrugerne til undsætning. Men det skal ses som en stor konkurrent til bankerne og det er stadig bankerne der styrer den finansielle debat i medierne. Det betyder også at bankerne kan lave en dagsorden hvor de ganske enkelt hænger de øvrige konkurrenter og deres løsninger ud. Så udtalelserne fra bankerne skal man nok tage med et gran salt.

En overskudsagtig løsning

Det at låne penge viser faktisk at man tager hånd om sit eget liv. I stedet for at køre sur i det hele og simpelthen være ugidelig og til sidst også sur og negativ fordi man ikke har overskud til at tænke på andet end penge, så kan man bare låne pengene og dermed give sig selv mere overskud. Det giver mere glæde og overskud fordi man kan gøre flere af de ting man gerne vil. Man sikrer sig at man hele tiden har noget at se frem til og noget at glæde sig til. Det er noget der bringer lys og glæde i hverdagen.

Derudover så sparer man også sig selv for en masse bekymring. Man sparer sig selv for at skulle tænke på, hvordan man nu lige klarer det økonomiske, har man råd til ferie, kan man tage ud af spise og hvordan skal man nu betale den næste regning.

Man kan få råd til det meste og få råd til at gøre noget godt for sig selv, samt betale alle regninger, hvis man bare udnytter de muligheder som samfundet og ikke mindst internettet byder os. Det er både smart og fornuftigt. Når der ligger en mulighed for på en hurtig og let måde at forbedre sin økonomi så vil jeg da bestemt anbefale at man griber den.

Hvad enten man vil det eller ej, så er penge en ret central del af tilværelsen. Absolut ingen tvivl om det. Det lyder ikke så pænt at sige det, men penge er ufatteligt vigtige. De kan både gøre os kede af det og lykkelige. Så hvis man har muligheden for at lade penge påvirke humøret i en positiv retning, så er det bestemt noget man skal gøre.

Lad os bare kalde det en investering i glæde. En investering med næsten 100 % garanti for et positivt afkast. Det må da bestemt siges at være en god investering. Og hvis man ikke vil låne penge til den slags sikre og gode investeringer, så er der næsten noget galt. Vi låner i forvejen penge til huse, biler og meget andet. Glæde er vel nok det vigtigste.