Månedsarkiv: juni 2014

Hvad drømmer du om at kunne gøre som du ikke kan i dag?

Man behøver ikke leve en ekstravagant tilværelse med et enormt overforbrug, men det er for mange ingen hemmelighed, at man drømmer om at kunne komme til at gøre nogle ting, som ved det nuværende stadie ikke er muligt. Det kunne i mange tilfælde handle om, at man gerne vil rejse noget mere. Ikke fordi man ikke har tid til at rejse, eller kunne finde ekstra tid til at rejse, men simpelthen fordi man ikke har råd til at komme rundt i hele verden og få de forskellige indtryk og oplevelser, som ligger derude og venter på en. Rejser er typiske steder, hvor man er nødt til at spare, hvis ikke man har en økonomi der kan rumme alt det man gerne vil. Rejser forbindes som en luksusgode, som ikke er livsnødvendigt, for at man kan føle sig godt tilpas og have et godt liv.

Forestil dig at gøre noget ekstra

Forestil dig, at du kan gøre noget ekstra som du ikke plejer at have råd til. Den mulighed har du, hvis du slipper bekymringerne og tager et lån. Tag ud og få nogle store oplevelser mens tid er, gør de ting som du virkelig brænder for. Når man engang bliver gammel, så er det ikke længere muligt. Der er heller ingen grund til at man skal forlade jorden med alt for mange penge stående, man skal bruge dem mens man lever og så sikrer sig, at man får de største og bedste oplevelser, mens motivationen er der. Det handler i høj grad om at man lever i nuet og slipper bekymringerne. Der er ingen grund til bekymringer, selvom man skal tage et lån, man betaler det blot af over tid og så er det ikke længere et problem.

Ved at kigge rundt blandt eksisterende lånemuligheder på nettet, kan du finde utallige løsninger og der er med garanti også en løsning der passer til dig og dine ønsker. 

Lån til nye briller og få solbriller med i prisen

Det bedste tidspunkt, at købe nye briller på er henover sommeren, hvor mange optikere kører med tilbud om, at man kan få solbriller med styrke med uden ekstra beregning, eller med blot mod en ganske lille ekstra betaling. Det samme kan egentlig gøre sig gældende på kontaktlinser, hvor man ofte ser et tilbud, der inkluderer enten briller eller solbriller.

Solbriller er vejen frem om sommeren

Jeg kan klart anbefale, at hvis man ønsker nye briller, så kan man med fordel vælge at tage solbriller med også. Har man brug for briller, er det nødvendigt at have solbriller, der også har styrke, så man er garderet om sommeren. Jeg mener, det er et område, hvor man ikke skal gå på kompromis og jeg mener at man skal udnytte de tilbud der dukker op primært henover sommeren til at foretage de nødvendige investeringer. Selvom du ikke har pengene, så kan du hurtigt finansiere brillekøb, f.eks. via forbrugslån, der gør det nemt at være forbruger i alle sammenhænge. Mht. briller handler det også i høj grad om at være med på moden og det gør man ved at følge den udvikling der er på markedet, ligesom man også gør det med tøj.  Briller er noget man bruger konstant, så reelt er levetiden også derefter. Det skal man huske at tage med i betragtningen over brillers levetid – de sidder på altid og derfor skal de også skiftes ud. Ligeledes kan man sige, at ens styrke formentlig ændrer sig over tid, så hvis man skal se optimalt, så er det nødvendigt med jævnlig udskiftning.

Måske har du også brug for lidt af det hele. Du har brug for kontaktlinser i nogle sammenhænge, f.eks. når du dyrker sport, du har brug for briller i dagligdagen eller blot når du skal læse, se fjernsyn eller køre bil. Du har tilmed behov for at gå med solbriller, når solen skinner og skal derfor være klædt på til enhver lejlighed. Hvis du har det på den måde, så har du det på samme måde som mig. Det koster penge at være svagt seende, det må man erkende og når man har gjort det, så skal man i gang med at finansiere sine køb, så synet bliver bedre. Jeg kan på det varmeste anbefale forbrugslån, der er let at have med at gøre og give mig muligheden for at få en god afbetalingsordning. Med forbrugslån, styrer jeg mere eller mindre, hvorledes afviklingen forløber og i de perioder, hvor jeg har råd til det, afvikler jeg lidt mere. Så passer det med at afviklingen er overstået, inden jeg igen har behov for at købe nye briller, kontaktlinser eller solbriller.