Månedsarkiv: april 2014

Passer dit tøj ikke længere? Lån penge til ny garderobe

Måske har du arbejdet for meget i en længere periode og ikke fået dyrket det motion du plejer. Det kan som regel ses, eller i hvert fald mærkes, hvis det giver nogle flere kilo på kroppen. Det kan også være, at du over en periode har været på kur og tabt dig så meget, at dit tøj ikke længere klæder dig. Hvis det er tilfældet, bør du belønne dig med tøj der passer din nye figur. Det bør være en præmie til dig selv, hvis du har tabt dig, at du i det mindste kan finde penge til at købe nyt tøj der matcher den størrelse du nu har.

Desværre er det ikke sådan, at man får penge fra det offentlige eller andre steder, for at tilpasse sig et vægttab. Du skal stadig selv købe dit tøj og hvis der mere eller mindre skal udskiftes det meste af garderoben, så tager det tid. I mellemtiden skal du så forholde dig til om den vægt du er på, er den du ønsker at være på og vil stræbe efter, så alt det nye tøj du køber også kan passe dig langt ud i fremtiden.

Tag et lån og få tøj der passer

For at kunne få udskiftet garderoben til tøj der passer, hvad enten du er blevet større eller mindre, så kan du tage et lån, så den udskiftning kan gå lidt hurtigere. Har man et normalt forbrug af nyt tøj, så tager det mange år, at få skiftet garderoben helt ud. Hvis du ønsker, at den proces skal gå en anelse hurtigere, så er et lån den bedste løsning på det problem. Tag et forbrugslån og få det beløb du har brug for ind på kontoen, derefter kan du gå i gang med at investere i alt det nye tøj du har brug for.

Din økonomi er garanteret sat fint sammen i forvejen, hvor indtægter og udgifter fint stemmer overens, men et indkøb af en helt ny garderobe, kan de færreste økonomier bære og det vil kræve at der tilføres penge. Den nemmeste måde, at gøre det på, er ved at tage et lån udenom banken. Her stilles der ikke krav til hvad pengene bruges til, dem bestemmer du som låntager selv over og derfor kan du passende bruge dem på ny garderobe, hvis det er det du ønsker. Sørg for, at have tøj der passer. Har du tabt dig, beløn dig selv med en ny garderobe. 

Livet er lettere med penge på lommen

Man bliver ikke et lykkeligere menneske af at have mange penge, det er der ingen tvivl om. Men livet bliver i mange henseender lettere, når man har penge. Det betyder, at man slipper for bekymringer og kan slippe for at måtte vælge noget fra, når man vælger noget andet til. Vi vil gerne så meget som muligt, uden at det skal have konsekvenser på andre fronter. Derfor bliver det også nemmere at købe de ting man gerne vil og leve det liv man ønsker sig, når man har penge. Det udgangspunkt er det desværre ikke alle der har. Hvis du ikke har en økonomi der kan tillade dig alt det du ønsker, bør du måske lave nogle justeringer. Der er områder i din økonomi der kan optimeres, det vil der med garanti være.

Kig dine faste udgifter igennem

Hvis ikke du allerede har det, kan det anbefales at kigge alle faste udgifter igennem. Måske du har et eller flere abonnementer der kan undværes. Eller måske har du nogle forsikringer der ikke stemmer overens med det behov du har. Det er ikke en god idé at droppe forsikringer, men måske er du dækket for noget, som du reelt ikke behøves. Når du har gjort det, må du prøve at kigge på hvad du har af penge tilbage efter din indkomst og de fratrukne faste udgifter. Der skal være en buffer til uforudsete udgifter. Hvis ikke der helt er sammenhæng i tingene, kan det være en god idé med et forbrugslån. Det har den fordel, at det her og nu giver penge til forbrug, så man slipper for nogle af de tidligere nævnte bekymringer. Et forbrugslån er en fleksibel løsning, som kan betales af, som du ønsker det. Det gør simpelthen din hverdag markant lettere, når du kan købe de ting du ønsker og uden at det betyder at du skal vælge andre ting fra.

Hvis du heller ikke vil fortsætte med at sætte begrænsninger for dig selv, så skab dig et overblik over din økonomi og har du ikke den frihed du søger, så tag et forbrugslån til supplement, så du kan købe det du vil, hvornår du vil. Du vælger et lån, der passer ind i din økonomi, så du får en afvikling der passer fint til dig. Til gengæld får du pengene ind på kontoen med kort varsel og så er de til din disposition. 

Skån miljøet – køb en god cykel

I stedet for at køre de små ture i bil, når man blot skal hente børn i daginstitution, handle i det lokale indkøbscenter og hvad der ellers kan være af småture omkring ens bopæl. I stedet bør man i højere grad tænke på sundhed og foretage så meget som muligt enten i gang eller på cykel. Det er bedst for en selv og det er bedst for miljøet, hvis man i højere grad kommer rundt i verden på andre måder end i bil. Er man bosiddende i en større by, hvor man inden for kort afstand har mange ting, så er der sådan set ingen grund til at have en bil, medmindre det er en forudsætning for at kunne passe sit job.

Køb dig en cykel der kan holde i mange år

Køb dig en god og stabil cykel, som kan klare de ting, man ellers ville klare i bil. For at man kan skifte bilen ud med cyklen, bliver cyklen nødt til at have en vis kvalitet, det siger sig selv. Den skal desuden have det nødvendige lys, reflekser og ikke mindst lås på. Således, at den er klar til at være en del af trafikken. Når du nu har købt en god cykel, bør du også investere i en ordentlig lås til den, for at begrænse muligheden for tyveri. Alligevel bør du dog lige tjekke dine forsikringer igennem om de dækker hvis den skulle blive stjålet.

Når man køber cykler får man i den grad hvad man betaler for. Så skal man have en ordentlig cykel, bliver man også nødt til at betale, hvad det koster. Det er et produkt, hvor pris og kvalitet hænger uhørt godt sammen. Hvis ikke du har en opsparing der kan dække købet af din nye cykel, så er der andre måder at klare betalingen på. Du kan låne dig til pengene. Det er muligt at tage forbrugslån, til både større og mindre investeringer. En fleksibel løsning der kan dække alle behov. Hvis dit behov er en ny cykel, så skulle det være det mindste problem, hvis du er en myndig person og ellers ikke står registreret nogen steder som dårlig betaler. Køb en ny cykel og hjælp miljøet – også for de fremtidige generationers skyld.