Månedsarkiv: november 2013

Lån penge til at holde rund fødselsdag for

Når man hvert 10. år fylder rundt skylder man sine nærmeste, at holde en god fest med alt hvad der dertil indeholder. Det er sjældent at man har mulighed for at være arrangør af sådan en fest. Så det skal man gøre for enhver pris, det bliver helt sikkert en god oplevelse. De sjoveste fester er dem man selv arrangerer og hvor man bestemmer hvilke gæster der kommer. Du kan låne penge, så let som ingenting, så du får et større budget til din fest. Når du skal holde rund fødselsdag, kan du ligeså godt gøre det ordentligt. Der er ingen grund til at nøjes med en halv løsning. Du kan hurtigt få tilført kapital med forbrugslån, så du kan gøre de investeringer der er nødvendige, for at kunne afholde rund fødselsdag. Man bliver jo også inviteret til fest ved de andre, hvor alt er betalt og hvor man skal nyde godt af festen og dens indhold.

Vær ikke bleg for at tage et lån

Det er enkelt, at en god fest kræver at der forbruges penge, så man skaber rammerne. Den gode fest laves af de deltagere der er med, men der skal også være gode faciliteter, så rammerne er der for, at det kan blive en god fest. Rammerne skabes af værten og de skal være bedst mulige, for at folk føler sig tilpas og vil gøre festen til noget særligt for sig selv, for dig og for resten af deltagerne. Derfor skal du heller ikke være bleg for at tage et lån, så du kan finansiere de udgifter der er forbundet med at være arrangør af en stor fest, hvad enten det er rund fødselsdag eller en anden anledning. Hvis du tager et forbrugslån, betaler du det alligevel bare af i en efterfølgende periode, du selv bestemmer hvor lang skal være og så går den bare ind som en fast betaling, hver gang en ny måned starter, på samme vilkår med dine øvrige faste udgifter, så du har ingen bekymringer i forhold til at huske at få betalt, hvis bare du sætter den til automatisk, trækkes pengene den første hverdag i måneden og der har du alligevel lige fået løn, så det burde i al sin enkelthed ikke give anledning til nogle udfordringer.

Gør de runde fødselsdage til noget særligt

Det er vores pligt, at nyde de store dage i vores liv i fulde drag. Dvs. det skal foregå på den måde, som hovedpersonen eller hovedpersonerne bedst kan lide det. Er man ikke til store fester, så kan man også tage familien med på ferie, hvis man føler sig mere tilpas med den løsning, er det selvfølgelig det man skal gøre. Det vigtigste er, at man gør noget ud af det, tør investere i det og gøre det til noget mere særligt end en almindelig dag eller en almindelig fødselsdag. Et forbrugslån er en god og fleksibel løsning, så hvis det er det der skal til for at skabe rammerne for festlige lejligheder, så er det bare det man gør. Det får ikke økonomiske følger fremadrettet, hvis man får lavet en god afvikling. Så det er lige til at springe ud i. 

Lån penge til at betale daginstitution

De børnepenge man får fra det offentlige er langt fra nok til at dække de udgifter man har med at få børn. Så man skal ikke vælge at få børn for at tjene penge på det, for det kan man ikke. Det er dog heller ikke tilfældet er jeg helt sikker på. Det er nogle helt andre overvejelser der ligger bagved, når man overvejer at få børn. Det er dyrt at få sine børn passet i daginstitution. Det er blevet populært at man fravælger dagplejere til fordel for vuggestuer, i hvert fald i de større byer. På landet holder man stadig primært fast i dagplejere, men uanset om man har den ene eller anden løsning, så er det dyrt at få sine børn passet i daginstitution, men det er mere eller mindre nødvendigt, medmindre man er arbejdsløs og kan passe dem altid. Man kan også sige, at børnene har godt af at komme ud og blive socialiseret.

Du sparer først penge når de kommer i skole

Indtil børnene fylder 6 år, skal de gå i daginstitution og det koster penge, det er en dyr månedlig udgift, som man som forælder er nødt til at forholde sig til. Den eneste måde man kan slippe udenom den udgift, er hvis man er enlig forsørger. Men det er lidt drastisk at gå fra ægtefællen, for at spare penge på daginstitution, så i stedet må man finde pengene til det. Det kan man gøre på forskellige måder, den lette løsning er at sondere markedet på internettet for lån. Der findes mange forskellige typer af lån, med forskellige vilkår. Så det er med garanti også muligt for dig at låne penge. Du sparer først penge på børnepasning, når dine børn begynder i skole. Det skal man ikke betale for, medmindre at man selv vælger at børnene skal gå i privatskole. Det er der selvfølgelig nogle der vælger, men vælger man den almindelige folkeskole, så er der ingen egenbetaling der. Det er kun, hvis børnene skal gå i SFO efter skoletid, indtil man som forælder har fri. Hvis man mener at børnene kan være alene hjemme efter skole, så er der penge at spare på den front.

Tag et lån og betal af senere

De største udgifter med at have børn må alt andet lige være i de første år af deres liv, hvor der er mange udgifter af forskellig karakter. Tag et lån, så du har flere penge til rådighed og dermed er bedre rustet til de ting der måtte komme. I takt med at børnene bliver ældre, vil det være nemmere for dig at afbetale. Med mange gode år på arbejdsmarkedet ud i fremtiden, vil det også være overkommeligt at få lånet betalt af og der vil komme tidspunkter, hvor du vil have flere penge end i disse år, derfor er det også nu, du skal tage et lån, til at dække nogle af de udgifter du måtte have. Man skal sørge for at have mange penge, når man skal bruge mange penge, ofte stiger ens løn med tiden, men med tiden har man også brug for færre penge, så derfor er det med at tage lån, når der er brug for det.

Find det bedste forbrugslån til din økonomi

Da vi har forskellige økonomier, herunder forskellige indkomster, forskellige udgifter, forskellig gæld og også forskellige aktiver, er det også forskelligt hvilket forbrugslån der passer bedst til den økonomi vi har hver især. Der kan dermed være forskellige prioriteringer afhængig af hvordan ens økonomi er. Det kan spille ind på, hvordan afviklingen af et lån ønskes at være. Man kan ønske en høj afvikling pr. termin, så man hurtigst muligt bliver gældfri. Nogen ønsker måske at indfri hele gælden på én gang, men det kræver formentlig at der er tale om et lille lån, for at det er realistisk og en klog beslutning. Man kan også dele betalingerne ud over længere tid og dermed få en lavere ydelse, så den påvirker ens økonomi mindst muligt. Det vil være klogt, hvis man generelt har en lidt stram økonomi.

Find lånet med de laveste renter

Det er væsentligt hvad man betaler i rente på sit lån. Renten er prisen på penge og den pris man skal betale for at låne penge. Så det handler om, at finde et lån, hvor omkostningerne holdes så langt nede som muligt. Hvis du har fundet et lån, der har lavere renter end det lån du i forvejen har, kan det anbefales at låne et beløb svarende til minimum den gæld du har andetsteds, betale den ud og derefter have en gæld med lavere omkostninger, det vil være en besparelse lige ned i lommen. Hvis man har mange kreditorer, kan det også være en fordel, at man forsøger at samle sine lån hos så få kreditorer som muligt. Det gør det nemmere, at bevare overblikket over hvad man skal betale hvornår. Så udover at det kan være en økonomisk besparelse, kan det også være en fordel for dit eget overbliks skyld. Der er mange ting der spiller ind, når du skal vælge lån. For nogen betyder kundetilfredshed også noget, dvs. den behandling man får som kunde hos en given udbyder. Jeg vil ikke afvise, at det også kan være væsentligt for mange, men for at gøre det let og enkelt, må det være en fordel at få samlet sine lån til stedet med de laveste renter, så man får mest muligt for pengene og lettest kan bevare overblikket. Derudover kan der være andre prioriteringer, men ikke helt så væsentlige.

Vær ikke bange for at springe ud i det

Forbrugslån er gavnligt til mange ting og kan være din hjælpende hånd, når du mangler penge. Du skal ikke være bange for at tage et forbrugslån. Husk, at du selv er med til at sætte betingelserne for afviklingen, men sørg for at sondere markedet grundigt, så du finder det lån der passer bedst til dig og din økonomi. Der er mange gode lån, men de har forskellige målgrupper og forsøge at ramme så bredt et udsnit af befolkningen som muligt. Find ud af hvad dit behov er, der kan både være en praktisk grund til at tage et lån, men der kan også være helt almindelig sund fornuft, når man i en periode ikke har de penge til sin rådighed, som man har brug for. Afviklingen sætter man, så det passer til sin økonomi. 

Få det rette boliginventar med et kviklån

Tag et kviklån og få råd til alt det nye boliginventar du kunne tænke dig. Der er sikkert noget der trænger mere end noget andet til at blive skiftet ud. Det kan du gøre brug af nu, tag et kviklån og få skiftet lidt ud i boliginventaret i hjemmet. Over tid skal der nyt boliginventar til, en seng kan ikke holde forevigt, en sofa kan slet ikke og en masse andre møbler og øvrig boligindretning bliver slidt over tid og bliver slidt af at blive brugt. Hvis man skifter lidt ud ad gangen, vil der stort set altid være noget der trænger til at blive skiftet. Man bliver aldrig færdig, hvis man skal spare op i længere tid, for bare at skifte én ting ud regelmæssigt. Hvis du trænger til nogle år, hvor det ikke nødvendigvis bør have fokus, bør du på én gang, tage en større bid, få skiftet flere ting, måske i et samlet tilbud. Der er nogen gange tilbud på en samlet løsning, det kunne f.eks. være sofa og en lænestol eller et sofabord. Hvis der er en samlet løsning, som dels er billigere, men også betyder at du er dækket ind i længere tid fremadrettet, er det værd at overveje.

Kviklån giver penge her og nu

Hvis tilbuddet dukker op her og nu, men kun løber indtil udgangen på weekenden, så er tiden hvor du kan overveje og tænke i knap, så må du handle her og nu. Kviklån, har fået sit navn, fordi det er lån der hurtigt optages og hvor pengene hurtigt overføres mellem konti. Det gør det muligt for dig at handle her og nu, hvis det er nu der er et tilbud, hvor du kan spare penge. Når du tager et kviklån, skal du lige være opmærksom på, hvor lang tid du vil afbetale over. Eller du bør måske regne den modsatte vej og finde ud af, hvad du kan betale i afvikling pr. måned og så derudfra finde ud af, hvor lang tid løbetiden ender med at blive ved en sådan aftale.

Det er især kvinder der har for vane, at være stor tilhænger af boligindretningen, man kan dog ikke klare alt over en bred kam, ved at sige at det kun er kvinder der går op i boligindretning. Mænd går også op i boligindretning, men det er primært kvinder der åbenlyst lægger den største energi i netop den del. Der er også en charme i at man har en klar identificeret stil, som man forsøger at have hele sit hjem til at leve op til eller afspejle bedst muligt. Hvis man går meget op i boligindretning, er det helt naturligt også sjovere at bruge mange penge på boligindretning og gøre noget særligt ud af det. Men det kræver penge, at gennemføre en stil og gør man det over tid, så er der altid noget der trænger til at blive skiftet ud. Måske man med fordel kan tage flere ting på én gang. Med et kviklån vil der være muligt at gøre større investeringer på én gang, det kan måske være en fordel. 

Brug dine penge som du har lyst til

Hver eneste dag knokler vi fra morgen til aften for at få økonomi til at hænge sammen med hverdagen og det er dyrt at leve. Uanset, hvor sparsommelig man er, så er der en lang række udgifter forbundet med at være til og vi kan ikke altid sætte de penge til sidde, man kunne ønske sig og samtidig opretholde et rimeligt forbrug ud fra en betragtning om, at man selv skal have lov at være festens hovedperson, når man selv tjener pengene. Man kan altså med andre ord ikke få det hele og sådan skal det være. Men man kunne måske godt ønske sig, at man kunne bruge løs af de penge man selv har tjent, det ville da være rimeligt. Ofte bliver de fleste af pengene bare spist op af faste og variable omkostninger i forskelligt omfang.

Fornuft i mange faste udgifter

Det er fornuftigt at have en del faste udgifter, hvis bare det er de rigtige udgifter. Der er ingen tvivl om, at forsikringer, fagforeninger og a-kasse hører til i den kategori af de fornuftige faste udgifter. De sikrer nemlig at man klarer sig, selv hvis det frygtelige skulle ske, uanset om man mister jobbet, får indbrud eller noget tredje. Men det tager også en stor del af de penge, man hellere vil bruge på sig selv, når det er penge man selv har tjent. Man kan med let argumentere for, at man med al rimelighed skal have lov til at bruge penge, man selv tjener, men ofte bliver mange af dem bare spist op af udgifter, som er mere eller mindre fornuftige og de er allesammen med til at reducere det forbrug der så resterer til en selv. Der skal være plads til at man kan bruge penge på sig selv. Og derfor kan man også rimelighed tage et lån, så man får mulighed for at have et større forbrug. Hvis man tjener penge, har man også mulighed for at afvikle. Hvis man ønsker små afviklinger, sætter man bare løbetiden højt. En løbetid som man selv påvirker. Med små afviklinger, vil betalingerne også have en mindre betydning for din økonomi og modsatvis kan man sige, at ved at tage et lån og få alle penge ind på kontoen her og nu, så har man et ekstra beløb, der kan være af markant karakter og som betyder at man her og nu kan sætte sit forbrug højere op.

Du fortjener et højt forbrug

Når man arbejder hver dag, og ovenikøbet har masser af pligter efter fyraften, så bliver det til nogle lange arbejdsdage og hvis ikke man med rimelighed kan få lov til at forkæle sig selv af og til, er der noget galt og så slider vi os selv op i sure pligter. Ikke fordi, at man skal have råd til alt, men der skal være plads til at man kan forkæle sig selv og det skal ikke mindskes af at man har lidt fornuftigt og investerer i så vigtige ting som f.eks. forsikringer og andre ting der sikrer en økonomisk. Derfor er et lån den helt rigtige løsning. Du vælger selv løbetiden.

Køb billetter til store kulturelle begivenheder

Når muligheden byder sig for, at opleve de store begivenheder på national grund der indimellem lægger vejen forbi, så er det om, at være vågen for at sikre sig billetter. Man ved ikke hvornår man får chancen igen. Der er en lang række begivenheder, især inden for musik/event og sportsbranchen, men de ultimative begivenheder, der er der kamp om billetterne og der er især kamp om de aller bedste billetter. Derfor skal man også gøre en ihærdig indsats dels for at få billetterne, men også for at få råd til de billetter. Det er altid de største begivenheder, der skaber den største omtale og hvor efterspørgsel på billetterne er størst. Et eksempel kan være en Robbie Williams koncert, der vil blive udsolgt på kort tid nærmest uanset hvad prisen er. Normalt taler man om, at udbud og efterspørgsel bestemmer prisen, det gør den sådan set også, men i nogle tilfælde kunne man afsætte endnu flere billetter, hvis det var muligt, så dvs. at prisen reelt set kunne være endnu højere. De store sportsbegivenheder har den samme udfordring, at man kan få udsolgt på kort tid og især de bedste billetter er hurtigt væk, så der skal man både være heldig og dygtig for at få fat i de eftertragtede. Hvis det ikke lykkedes at få billetter, er det nogle gange muligt, at købe nogle som har fortrudt deres køb eller er blevet forhindret den givne dag. Men i det hele taget, er efterspørgslen stor på billetter til de største kulturelle oplevelser der er. Så er der en masse andre arrangementer, hvor der slet ikke er samme problem og måske slet ikke kan blive udsolgt, men så befinder vi os også i en helt anden boldgade.

Lån penge til de store arrangementer

Det kan være fascinerende, at kigge på internettet, på de sider der sælger billetter til diverse arrangementer. Man kan få et stort overblik over, hvad der byder sig af muligheder i fremtiden, for at komme til arrangementer, der kunne have ens interesse. Hvis ikke du kan nå, at spare penge op til de ting, du gerne vil, så synes jeg du skal overveje, at låne pengene i stedet for. Der er ingen tvivl om, at hvis du vil købe billetter til noget, hvor der forventes en stor efterspørgsel, så kan man lynhurtigt vente for længe og så er løbet kørt. Derfor er det vigtigt, at være klar, når billetsalget åbner og har man ikke pengene, så bør man finde en måde at få dem på. I den forbindelse kan det være nyttigt med et lån.

Dyre billetter finansieres af lån

Der skal uden tvivl være plads til, at man kan købe billetter til diverse arrangementer og få sig nogle store oplevelser. Men, hvis man ikke har pengene når billetsalget åbner, så handler det om at få det, så man kan sikre sig billetter. Hvis du har fundet en række arrangementer der kunne være interessante, så tag et forbrugslån, så du har ekstra likvid beholdning, så sikrer du dig, at der er penge på kontoen, såfremt at du skal købe billetter. Det er rart, at have penge stående på kontoen, hvis der kommer noget man kunne have lyst til at købe. Hvis du er i tvivl, så er det bedre, at tage et lån. Det er bedre, at have et forbrugslån, end det er at lave overtræk på sin konto eller at have en kassekredit. Et forbrugslån er en mere fleksibel løsning, hvor man ikke nødvendigvis skal betale det hele kort tid efter, som man skal med kassekredit. Overtræk, er generelt ikke anbefalelsesværdigt. Det skal man ikke have ret længe, før man hører fra sin bank og så skal man have fundet en ordning, hvor der kommer styr på det, så ens konto ikke konsekvent går i minus. Tag et forbrugslån og sæt de penge til side til køb af billetter, når de bliver frigivet til salg. De øvrige penge du har, bruger du på at leve som du plejer. Så er du fri for, at tænke på at skulle spare ekstra op. Din indkomst dækker de behov du har til hverdag og så kan forbrugslånet dække de ting der kan komme, som du ønsker at købe, som f.eks. billetter.

Få gode oplevelser med gode billetter

Få billetter til det du finder allermest interessant og få den vej igennem nogle fantastiske oplevelser. Når man køber billetter til noget man rigtig gerne vil se, så har man det med at have store forventninger, men det til trods, så er chancen for at blive skuffet ikke ret stor. Man får de store oplevelser, når man finder sit arrangement ganske særligt og man føler sig heldig for at være en del af noget, som ikke alle har kunne få billetter til. 

Frygt ikke december måned – sådan får du råd til julegaverne

Lån penge og kom udenom de økonomiske kvaler i julen

Lån penge og kom udenom de økonomiske kvaler i julen

På trods af, at vi kun lige har ramt november måned, og at vi knapt nok har vænnet os til, at vejret bliver koldere og dagene kortere, så er tiden allerede inde til at begynde at tænke på julegaver. Selvom vi som oftest forbinder december med den måned, hvor vi for alvor køber alle vores julegaver, så begynder flere og flere at købe deres gaver i november måned. Nogle gør det fordi de ikke orker at skulle mase sig igennem horder af mennesker i storcentrene og butikkerne i december måned. Andre gør det fordi de ved, at december måned som regel er en meget dyr måned, og derfor vil de hellere sprede deres udgifter ud over flere måneder. Hvad end grunden til at købe julegaver i november måned er, så er der mange fordele ved det. Økonomisk set er den største fordel, at man mindsker risikoen for at sprænge sit budget totalt i december måned. For det er jo ikke kun gaver der er en post på budgettet i december. Også julemad, julehygge, juletræ osv. er tunge poster på budgettet. Det hele hober sig op, og pludselig har man et kæmpe overtræk på kontoen, der fortsætter langt ind i det nye år.

Den bedste løsning på at undgå et stort overtræk i december måned er løbende at ligge penge til side i løbet af året, så man har råd til julegaverne, når julen melder sin ankomst. Men det er langt fra de fleste, der har overskud til at ligge et fast beløb til side hver måned. Bare fordi december er en dyr måned, betyder det ikke, at de resterende måneder i året ikke er fyldt med udgifter. I stedet vælger man måske at prioritere en opsparing til en sommerferie eller andre store udgifter. Derfor er det ikke mange, der har mulighed for at spare penge op til julegaverne, og også derfor er der mange, der ser frem til julemåneden med stor frygt. Frygten for ikke at have råd til julegaver eller frygten for at ødeægge sin økonomi med julegavekøbene er stor hos mange mennesker, og derfor viser undersøgelser også, at mange synes, at december måned er den mest stressende måned på året. Man kan hurtigt ramle ind i en vinterdepression, hvis man føler at økonomien falder ned over hovedet på en, fordi man skal købe julegaver.

Men hvad gør man så, hvis man ikke har sparet op til julegaver, og man gerne vil undgå at ens økonomi får et kæmpe slag i løbet af december? Mulighederne kan måske virke få, men der er dog noget man kan gøre, hvis man vil slippe helskindet gennem december.
En af mulighederne er, at man kan anskaffe sig et kreditkort. Der er efterhånden kommet mange forskellige former for kreditkort på markedet, og derfor har man som forbruger en god mulighed for at udnytte konkurrencen udbyderne i mellem. Eksempelvis tilbyder mange kreditkortudbydere eksklusive fordele til deres kunder. Du kan for eksempel anskaffe dig et kreditkort, hvor du får rabat hver gang du køber tøj eller sko. Et sådant kreditkort ville være særdeles fordelagtigt for dig, der gerne vil have råd til julegaverne. Tit og ofte er der også fordelagtige tilbagebetalingsordninger på disse kreditkort som gør, at du ikke bliver ruineret på samme måde, som hvis du brugte dit almindelige betalingskort. På denne måde kan du altså komme igennem julen uden at skulle bekymre dig om din konto bliver rippet på grund af gaveindkøbene.

En anden mulighed du har som forbruger er at tage et forbrugslån. Et forbrugslån gør, at du kan låne en sum penge, der kan dække dine udgifter til gaver. Du låner pengene her og nu og får dem også med det samme. Betalingen af det lånte beløb sker dog over en længere periode, så du har mulighed for at betale et mindre beløb af hver måned, indtil du til sidst har afbetalt det fulde beløb. Med denne metode aflaster du din økonomi i december måned, og fordeler i stedet ’skaden’ over flere måneder. Det skulle give dig mulighed for at belaste din økonomi mindst muligt, og på denne måde kan nemmere overskue det store beløb brugt til julegaver, fordi det bliver fordelt ud over flere måneder. På markedet for forbrugslån er der også stor konkurrence, så også her kan du få store fordele i form af bl.a. lave renter eller lang løbetid.

Så selvom du måske frygter december måned og dens økonomiske konsekvenser, så har du nogle muligheder der gør, at du helt smertefrit kan komme gennem december måned med råd til både julegaver, julegodter og hvad der ellers hører til.