Månedsarkiv: oktober 2013

Tag lån til den rigtige kaffemaskine

Der er nu ikke noget som en god kop kaffe. Og hvis man er glad for kaffe, ved man også, at der er forskel på god kaffe. For kaffe, er ikke bare kaffe. Nogen synes det er fint med Nescafé, som bare er i princippet kunstigt fremstillede bønner i kogende vand. Hvis man vil have god kaffe, bør man også have en ordentlig kaffemaskine. I dag er det ligeså moderne at drikke cappuccino, cafe latte og andre drikke, hvor der er større mængder af skummet mælk end der er af kaffe. Det smager også godt og bliver lavet af de fineste maskiner. Det bedste kaffe får man fra de gode kaffemaskiner og hvis man tager i betragtning af hvor meget disse maskiner bliver brugt når man har dem, så er det en helt rimelig pris. Jeg synes også godt, at man kan tale om en klar fordel, at man kan gå hen og sætte en kop under og så bare nøjes med at lave én enkelt kop. Ved en gammeldags kaffemaskine, laver man masser af kopper, når man alligevel skal starte maskinen op, sådan er det ikke med de nye maskiner. Man laver en kop.

Hvad er det for en maskine man skal vælge?

Tja, det er sådan set et rigtig godt spørgsmål. Der findes et hav af forskellige modeller, der alle har forskellige specifikationer og dermed er der ikke et entydigt svar på det. Det der dog kan konstateres er, at ligesom med mange andre ting, så hænger pris og kvalitet sammen og det kan man bestemt også tale om ved kaffemaskiner, der får man hvad man betaler for. Mange kaffemaskiner har en dysse, der kan skumme mælk, så man kan få lavet en mildere kaffe end den sorte variant. En del nye maskiner skal have hele kaffebønner i, som så kværnes i maskinen og bliver til friskbrygget kaffe. Disse avancerede maskiner er en dyr og stor investering for den gennemsnitlige borger, men som tidligere nævnt, så vil omfanget man bruger den også være markant højere end en almindelig kaffemaskine, så den vil være afgørende i hverdagen, hvor man i tide og utide kan gå hen, trykke på knappen og få en kop frisk kaffe, mere eller mindre avanceret, efter hvad man ønsker.

Hvordan får man råd til sådan en maskine?

Nogen vil betegne det som en luksus-gode og noget som ikke er absolut nødvendigt. Det kan man også sagtens argumentere for, så hvis valget står mellem at betale en regning eller købe en kaffemaskine, så vil regningen i de fleste tilfælde vinde den kamp. Men måske, der kunne være plads til begge dele. Jeg er overbevist om, at der kan være plads til begge dele. Hvis man føler at pengene vil gå ind og tag noget som man ellers ville have købt, kan man kigge på andre måder at finansiere køb af kaffemaskine på. Der findes mange forskellige typer af lån, der kan være alt fra et ganske lille beløb til lån i en anden klasse med længere løbetid. Man kan med de lån der udbydes online, hurtigt komme i besiddelse af kontanter der kan finansiere køb af kaffemaskine. Først bør du finde ud af, hvad det er for en kaffemaskine du kunne tænke dig og hvilken der opfylder de krav og forventninger du måtte have. Der er stor forskel i pris og det bygger især på de specifikationer den enkelte maskine har, så jo mere den skal kunne, desto mere kommer du til at måtte betale, men til gengæld så er kvaliteten også derefter. Som kaffeelsker er det også den mindste opgave, at finde ud af hvad den enkelte maskine kan og om det er noget som du mener, at du vil nyde godt af. Der skal være råd til en rigtig god kaffemaskine, en god kop kaffe, er den bedste start på en god dag og over tid, bliver det til rigtig mange kopper kaffe. Når man skal afvikle et lån over tid, så gør det ikke helt så meget, at der er en forskel i prisen. Den ydelse der skal betales ændres ikke meget, når man har betalingerne fordelt ud over en længere periode. Det vil ikke føles som nogen markant forskel og derfor vil jeg også anbefale, at man ikke begrænser sig, hvis man godt kan lide en god kop kaffe. Det kræver faktisk ikke ret meget, at få råd til en kaffemaskine og hvis ikke du synes, at du har kontanterne, hvilket er forståeligt, så kan du tage et lån, så det bliver muligt og uden at du behøver at spare andre steder.   

Lån til det bedste elektronikudstyr

Man må bare sige, at der hvad angår elektronik, er en helt enorm udvikling i gang konstant og hele tiden. Man kan ikke købe elektronisk udstyr og så være sikker på, at det er det bedste på markedet i en evighed eller bare en overskuelig tid i det hele taget. Det kan pludselig vise sig, at der er kommet et forbedret produkt enten fra samme producent, eller en anden producent, der med tiden har udviklet noget, som er endnu mere avanceret og som mestrer endnu flere ting. Men for, at være med fremme, så er man nødt til, at finde det bedste udstyr. Der er en tendens til i disse år, at de bedste produkter produceres af Apple. Nogen, vil hellere støtte end anden producent, men der er en klar tendens til at Apple er førende på markedet, vurderet ud fra alle mulige tænkelige undersøgelser. De har lykkedes med at få deres forskellige elektroniske enheder, til at kunne arbejde sammen. Lige fra Iphones, til Ipad og over til Mac computere, hvor ting, gemt på en enhed, synkroniseres over, således at de også er på de andre enheder. Det er smart i forhold til en kalender f.eks., at man kan finde samme oplysning på en anden elektronisk enhed. Det er et punkt, hvor de differentierer sig fra konkurrenterne.

Sans for kvalitet og elegance

Hvis man har bare en lille smule elektronik-nørd gemt i sig, så er det klart, at det er svært at nøjes med det næstbedste. Du skal have det, der for dig er det bedste. Måske er det Apple, måske er det en af konkurrenterne, du har mest fidus til. Men når man først har fået det bedste, så er det svært at nøjes. Der er rigtig mange der har Iphone, som smartphone og de færreste, går væk fra Iphone, når først de har investeret i sådan en. Men man selvfølgelig også erkende, at når man skal have det bedste, så koster det penge. Det man så kan tage med i betragtning er, at det er muligt, at sælge de gamle produkter til en fornuftig pris. Der er en rimelig efterspørgsel efter brugte produkter, når de har en vis kvalitet, som bl.a. Apple er kendt for. Så på den måde, kan man godt lave en forretning ud af at sælge produkter, når der kommer nye på markedet. Der vil være noget tab på det, helt naturligt, som der er med alle ting, når de er blevet brugt. Derfor er der også brug for finansiering af disse. Det kan gøres på mange måder, men jeg vil anbefale et kviklån. Der kommer du hurtig i besiddelse af penge og kan dermed gå på indkøb med det samme.

Gå efter den bedste kvalitet

Du kan ligeså godt låne penge, så du er i stand til at få den bedste kvalitet. Man må gerne bruge penge på det der har stor interesse. Og hvis man på det område er bevist om, at pris og kvalitet hænger sammen, så er det muligt at få en fornuftig aftale, således at det kan finansieres uden at man har pengene kontant her og nu. Det er der flere forskellige løsninger på. Få et lån med lang løbetid, så dine ydelser bliver så lave som muligt. Jo lavere ydelser, desto mindre vil det påvirke din økonomi. Hvis du derimod har mulighed for at afvikle lidt mere, vil løbetiden bliver kortere og det vil for nogen være at foretrække. Det er i hvert fald vigtigt, at man giver sig selv plads til at investere og bruge tid og energi, på det som interesserer en. Mange, især mænd, har en stor fascination af elektronisk udstyr, hvad enten det drejer sig om telefoner, computere, musik, højttalere, en kombination af flere ting eller måske endda på alle tænkelige parametre. På den måde, er vi så forskellige, men vi skal gøre op med os selv, hvad der er vigtigt for os selv og så de ting, der betyder lidt mindre, må man givetvis nøjes med lidt mindre end det bedste. Går man op i elektronik, så er det der, man skal lægge sit fokus. Der skal være plads til noget luksus og det er der også for det meste for alle. Hvis man mangler penge, så er kviklån, en rigtig god løsning, fordi det er hurtigt, at man kommer i besiddelse af pengene og man kan få en fornuftig afvikling på lånet. Man kan låne lige det beløb man ønsker og det gør det til en fleksibel løsning der tilgodeser de flestes ønsker og behov.

Drøm dig langt væk i de kolde måneder

Når vejret er gråt, trist og i øvrigt rigtig koldt, er det ikke sjovt at stå op om morgenen. Tilmed oplever man, at der er mange mørke timer og i det hele taget, er det ikke særligt opmuntrende at være hjemme og passe dagligdagen. Når det sker, så kan man godt drømme sig langt væk, mod ferie, varme, afslapning og nye oplevelser, der gør hverdagen lidt sjovere end det man er fanget i netop nu. Men man behøver faktisk ikke nøjes med at drømme, det er langtfra usandsynligt, at drømmen kan gå i opfyldelse, det handler bare lige om at finde ud af hvordan det nemmest kan lade sig gøre. Den nemmeste løsning er selvfølgelig, at du bare tager fri, hvis det er muligt, køber den rejse du kunne tænke dig og så er det problem løst. Det der med, at tage fri, det er der ingen der kan hjælpe dig med, så det skal du klare selv. Resten er der rent faktisk nogen der kan hjælpe dig med. Hvis du ikke har de penge, der skal til, når ferien skal bestilles, er der mulighed for at tage et lån, der vil gøre det muligt. Fordelen ved, at tage et lån, er at man får mulighed for at betale for ferien i nogle mindre portioner og på den måde afdrage ferien, i stedet for, at man er tvunget til, at have alle penge til rådighed på kontoen. De fleste vælger, at bruge alle opsparede penge på afbetaling af anden gæld og derfor er der ingen grund til, at man har penge stående til de lave renter, som man får for dem. Det betyder også, at der ikke er penge, at betale ferie med, når man impulsivt, finder ud af, at en tur sydpå er det rigtige. Det behøver med andre ord ikke betyde, at man ikke har råd til at tage på ferie, men betyder blot at man har prioriteret afvikling på gæld frem for opsparing.

Der skal være plads til at rejse

Der skal være plads til, at man kan rejse på ferie. Det er rimeligt nok, at der er forskel på hvad man har råd til. Alle har ikke råd til at rejse lige meget og leve et liv i luksus konstant, sådan skal det være. Man skal gøre sig fortjent til en høj indkomst. Har man ikke en høj indkomst, skal der stadig være mulighed for at rejse, men man må nok bestræbe sig på, lidt mindre. Har man en fast indtægt, så har alle mulighed for at rejse på ferie og det mener jeg er et privilegium. Når man skal på ferie, er det en god idé at undersøge de muligheder man har for at finansiere det. Det er med, at finde den bedste løsning. Mange forbrugslån og kviklån har rigtig gode ordninger for afviklingen og fordelen ved disse, er at man som kunde eller forbruger, er med til at sætte indholdet i aftalen. Man kan selv bestemme over hvor lang tid, lånet skal løbe og dermed også, hvad der skal betales. Er der måneder med ekstra overskud, kan man lave en frivillig indbetaling, således at løbetiden bliver reduceret. Og så er det ikke så slemt, at låne penge til ferie. Slet ikke, hvis ydelsen er så lav, at den har en minimal effekt på ens budget til hverdag og det ikke påvirker den almindelige husholdning i noget væsentligt omfang. Når det er tilfældet, kan man tale om, at det er en god måde at gøre det på. Man kan komme på ferie, uden at have sparet op, men afvikler blot et lavt beløb månedsvis efterfølgende, som man selv er med til at bestemme hvor stort skal være.

Pengene er hurtigt til disposition

Når man først har søgt om lån, så varer det ofte ganske få timer eller endda endnu mindre, før behandlingen er gennemført og hvis man har fået godkendt lånet, overføres pengene med det samme til ens konto. Så, hvis det drejer sig om ferie, så er der ingen tvivl om, at du hurtigt kan få rejsen bestilt. Hvis der er afgang med kort varsel, så er det muligt at være klar dertil. Så fra at drømme om at komme væk i den kolde tid, kan det pludselig gå i opfyldelse fra den ene dag til den anden. Du må finde ud af, hvad der er et realistisk lånebeløb for dig og som du kan bruge til at rejse på ferie for. Find ud af, hvad du kan betale, så du slipper for ekstra gebyrer og øvrige omkostninger i forbindelse med lånet. Når lånet er på plads, så kan du rejse på ferie og få drømmen realiseret. 

Invester i din sikkerhed i hjemmet – lær familien førstehjælp

De fleste ulykker sker i hjemmet. Det er et faktum, som mange ikke er klar over. Når vi kommer til skade, sker det som oftest hjemme hos os selv i vores trygge rammer. Det kommer bag på mange af os, for vi føler os jo alle sammen trygge under vores eget tag hjemme i vores hus eller lejlighed. Det beviser dog blot, at selvom vi befinder os i trygge rammer, så kan der altid ske uheld og ulykker der kræver, at vi kan udøve livreddende førstehjælp.

Har man taget kørekort inden for de seneste år er det påkrævet, at man deltager i et trafikrelateret førstehjælpskursus, men for mange er et sådant førstehjælpskursus hurtigt glemt igen, og efter bare nogle år viser det sig, at mange er i tvivl om, hvordan de skal reagere i en situation, hvor der er behov for livreddende førstehjælp. Der er ingen tvivl om, at det bestemt er gavnende, at førstehjælp er en obligatorisk del af det at tage kørekort, men undersøgelser viser, at der efter et par år kan være behov for at få genopfrisket den livreddende førstehjælp. Ingen betvivler heller ikke, at det vil være en god idé med et genopfriskningskursus, men problemet er (som det som oftest er), at ingen kan blive enige om, hvem der skal betale for de opfølgende kurser. Der er dog en ting der er klar: hvis ikke staten betaler, er der ikke mange, der vælger at tage et opfølgende førstehjælpskursus.
Det er en skam, for hver dag er der mange rundt omkring i landet, der har brug for livreddende førstehjælp, og jo færre der er trænet i førstehjælp, jo færre er der til at hjælpe, når uheldet er ude.

Heldigvis er der nogle, der kan se vigtigheden og betydningen i at få taget et førstehjælpskursus eller simpelthen bare få opfrisket det, man allerede har lært. Kursusudbydere landet over melder om flere og flere deltagende på deres kurser, og det er en meget positiv tendens. Det virker til, at mange af os er blevet opmærksomme på, at førstehjælp vitterligt kan redde liv, og at det ikke altid er nok at ringe til en ambulance. I mange tilfælde kan der gå lang tid før en ambulance når at ankomme, og der kan det muligvis allerede være for sent. Derfor er et førstehjælpskursus et godt skridt på vejen til at kunne redde liv.

Der findes mange udbydere af førstehjælp, men priserne på kurserne er nogenlunde ens. Skal man have et udvidet førstehjælpskursus der gør en i stand til at kunne redde liv i de fleste situationer, skal man have et 12-timers kursus. Her kommer man blandt andet rundt om hjerte-lunge redning, forbrændinger og genoplivning af børn. Et 12-timers kursus giver dig de kompetencer du har brug for, for at kunne udøve god førstehjælp i hverdagen. Prisen for et sådant kursus er 700kr pr. deltager. Er I en familie på 4 giver det en totalpris på 2800kr.
2800kr kan virke som mange penge, og det kan i særdeleshed være mange penge at skulle hive ud af et almindeligt budget. Men ikke desto mindre er det vigtigt, at få taget et førstehjælpskursus især med det faktum, at de fleste ulykker sker i hjemmet i tankerne. Hvis man en dag står i en situation, hvor uheldet er ude, og man ikke kan udøver førstehjælp er ærgrelse et meget fattigt ord til at beskrive de følelser, der vil komme til syne.

Hvis du gerne vil investere i et førstehjælpskursus til familien, men ikke har pengene på din konto, kan du med fordel benytte dig af et sms lån eller et kviklån. På den måde kan du låne pengene hurtigt og enkelt, og du og familien kan komme til førstehjælpskursus. Derefter kan du betale pengene tilbage. På denne måde får du råd til et førstehjælpskursus her og nu, selvom du ikke har pengene på din konto. Et kviklån eller et sms-lån er den nemmeste vej til at få råd til det, du står og har brug for her og nu. Som oftest kan du låne op til 5000kr ved et sms lån eller et kviklån, og derfor passer disse låneformer perfekt til et førstehjælpskursus. Du behøver ikke låne store summer ligesom man kan komme ud for ved et forbrugslån. Ved et smslån eller et kviklån, låner du kun de penge, du står og skal bruge.
Så vil du være sikker på, at du altid kan føle dig tryg i hjemmet, så bør du investere i et førstehjælpskursus til dig og din familie. Et sms-lån eller et kviklån giver dig muligheden.  Vent ikke til uheldet er ude

Godt nyt til alle hobbyfotografer: efteråret er kommet!

Efteråret har så småt meldt sin ankomst, og med det føler også et væld af farveskift i naturen. Det får mange hobbyfotografer op af sofaen og ud i naturen for at fange de skønne farver og naturens eget skift på farvepaletten. Efteråret er en populær sæson for mange fotografer, men især mange hobbyfotografer har kastet deres kærlighed over efteråret. Er man ny i faget, kan man nemlig ganske nemt få skudt nogle fantastiske billeder, selvom man måske ikke har styr på alle teknikker. Den skønne natur giver nemlig alle muligheder for at få et godt billede i kassen, med alle de grønne, gule, brune og røde farver.

Derfor er det også i høj grad sæson for handlen af kameraer. Mange brænder for at komme i gang, og når efteråret så endelig rammer, viser muligheden for at komme i gang sig klart og tydeligt. Det er et faktum, at salget af kameraer er eksploderet de seneste år, blandt andet på grund af amatørfotografer, der elsker at tage billeder i deres fritid. Det virker som om, at vi er blevet trætte af de indbyggede kameraer i vores mobiltelefoner, og hellere vil have billeder taget i god kvalitet med et ordentligt kamera. Selvom mange længe har været fascineret af mobiltelefonens kamera og det faktum, at disse indbyggede kameraer bliver bedre og bedre, så kan det øjensynligt ikke dække vores behov for at indfange livet på billeder. Derudover har de nye håndholdte kameraer fået mange nye funktioner, som lever op til vores behov om hurtig deling på enten internettet eller til vores computere. Det er længe siden, at vi var nødt til at skulle ned i fotohandlen for at få fremkaldt vores billeder, men de nye funktioner har alligevel gjort det lettere for os at tage gode billeder, og dele dem med det samme i stedet for, at vi skal tilslutte kameraet til computeren og overføre vores billeder. De håndholdte kameraer har fulgt med tiden, og lever nu op til alle de krav og behov vi måtte have som hobbyfotografer.

Men et kamera der har alle sådanne funktioner, kommer selvfølgelig heller ikke til en lav pris. Vil man starte ud som hobbyfotograf med henblik på at få taget nogle gode billeder til familiealbummet, er man nødt til at investere i et godt kamera. Et godt kamera kan koste i omegnen af 5000-15.000 kr. Vil du have et endnu bedre kamera, kan du selvfølgelig også få både bedre og dyrere, men skal du ’bare’ bruge det på hobbybasis, kan du sagtens få et godt kamera til under 15.000 kr. Det er dog nok de færreste, der ligger inde med så mange penge til at bruge på et nyt kamera, og det kan tage modet fra mange, når det netop nu er tiden, hvor de gerne vil ud i naturen og knipse nogle gode billeder, og man finder hurtigt ud af, at det ikke nytter noget at vente til man har sparet op, for som fotograf ved man, at man ikke har tid til at vente, når det kommer til at få taget gode billeder.

Vil du ikke gå glip af alle de gode muligheder for at få taget fantastiske billeder i efteråret, så er der mulighed for, at du kan købe dit kamera nu, og først bekymre dig om betalingen senere.
Du kan nemlig tage et online lån, og få pengene udbetalt med det samme, men betale det lånte beløb af over en længere periode. Det svarer egentlig til, hvis du selv ville have sparet pengene op. Forskellen her er blot, at du ikke behøver at vente på, at du har fået sparet nok penge sammen til at du kan købe et kamera. Du får pengene her og nu, så du kan få købt dit kamera og komme i gang med at tage billeder. Afbetalingen foregår så som oftest ved, at du betaler en procentdel af det lånte beløb af hver måned i x-antal måneder indtil, du har betalt det fulde beløb ud.

Det kan med stor fordel betale sig at kigge sig lidt rundt omkring, når du skal finde det lån, der passer bedst til dig. Alt afhængigt af hvor mange penge, du vil låne, er der forskellige former for lån, hvor nogle vil passe bedre end andre, alt afhængigt af beløbet. Vil du eksempelvis låne 5000kr, kan et sms-lån eller et kvik-lån være at foretrække. Vil du hellere investere i et rigtig godt kamera af fremragende kvalitet, skal du låne flere penge og her vil et online forbrugslån være at foretrække. Mulighederne er mange, og du kan altid være sikker på at finde et online lån, der passer til netop dine behov. Og når du har fundet det, går der ikke lang tid, før du kan komme ud i naturen og tage de mest fantastiske billeder af efteråret!Få penge hurtigt og nemt via computeren

Lån penge til briller og kontaktlinser

Hvis man har brug for hjælp til at se, så er det en god idé både at have briller og kontaktlinser. Variationen er god, det giver en større fleksibilitet og så er man bedre rustet til enhver lejlighed. Hvis ikke man har noget imod enten at bruge briller eller kontaktlinser, er det godt at have begge dele. Nogle ønsker ikke briller, andre synes det er svært at sætte kontaktlinser i, men hvis ikke man ser det som noget problem, at have nogen af delene, så kan man med fordel have begge dele. Ofte, kan man også få et godt tilbud i forretningen, hvis man køber begge dele samtidig. Ved sportslige lejligheder, så er det rart, at kunne have kontaktlinser i. Der kan man ikke bruge briller, men hvis ens syn er så dårligt, at man er nødt til at have hjælp, for at kunne se noget, så er kontaktlinser den rigtige løsning. Til gengæld kan der være andre sammenhænge hvor briller er mest smart. Det kan være, når man skal se tv, læse en bog, køre bil osv., hvor briller i sig selv sagtens kan være løsningen

Meget handler om stilen

Men meget handler også om, hvilken stil man kører. Hvad er det for signaler man gerne vil sende og det kan der være et entydigt billede af, men det kan også være forskelligt fra situation til situation. Nogle vælger briller ud fra deres stil, som måske kan være markante briller, hvor det vil være noget af det første man lægger mærke til, mens andre ønsker at sende mere rolige signaler, hvor brillerne ikke er så markante. Valget af kontaktlinser kan også i høj grad, have noget at gøre med den stil man har eller ønsker at have. Man skal også gøre det, som man har det bedst med, men det er klart, at hvis man lever et liv med masser af aktivitet i fritiden, her tænkes især på sport, hvor man har brug for at fokusere, men hvor briller ikke er hensigtsmæssige, så er kontaktlinser, den helt rigtige løsning.

Finanser dine køb ordentligt

Det er så vigtigt, at der er styr på at briller og kontaktlinser er som det skal være. Ens øjne ændrer sig med tiden og derfor skal de også justeres ofte, så man har den rette styrke i. Du kan låne penge, så du kan købe både nye briller og også nye kontaktlinser. Selvom du kan få en god samlet pris hos din optiker, så er det for de flestes vedkommende, mere end bare et greb i lommen. Hvis du ikke synes, at resten af familien skal spare i månedsvis, fordi du skal have nye briller, ja så er det måske rimeligt nok, at købet finansieres på en anden måde. Der er flere gode forslag til hvordan dette kan gøres. Nogen gange kan man få lov at afdrage direkte hos optikeren, der har en aftale med en låneudbyder. Alternativt, kan du selv undersøge lånemarkedet for de muligheder der måtte være for dig. Når du kender den samlede pris for briller og kontaktlinser, har du noget konkret du kan gå til låneudbyder med og så kan I sammen finde ud af, hvorledes en aftale kan strikkes sammen. Det er også muligt, at du selv bruger internettet flittigt, undersøger hvilke lånemuligheder der er og hvordan afbetalingen er på de forskellige. Hos de fleste udbyder, kan man indtaste den hovedstol man er interesseret i at låne og den tid, man kunne forestille sig, lånet skal strække sig over. Derudfra bliver den ydelse der skal erlægges månedsvis udregnet og så har man et beløb at forholde sig til.

På den måde, kan du over tid betale for briller og kontaktlinser. Ved at tage et lån, bliver pengene overført til din konto og så kan du afvikle over en for dig passende periode. Så kan dit rådighedsbeløb gå til de ting de plejer at gå til. Så skal din familie ikke lide under, at du ønsker eller har brug for nye briller og kontaktlinser. Det kan være smart at få de høje udgifter, som briller er, fordelt ud over tid, så man ikke behøver at have det fulde beløb, man skal betale kontant når man får varen. Små mindre anskaffelser, kan man sagtens klare at betale kontant, men når det bliver af en anden størrelse, er det en stor fordel at få betalingerne fordelt ud i mindre portioner. Det gør det hele mere overskueligt. Mange store investeringer er nødvendige og hvis man kan fordele udgifterne ud, har man gjort det nemmere for sig selv.