Månedsarkiv: september 2013

Brug dine feriepenge på forskud

De feriepenge der står til brug i 2014, kan du begynde at bruge lidt på forskud. Du kan se på dine lønsedler løbende, hvad der indtil videre er optjent i feriepenge. Så er der en klar indikation af, hvor mange penge du kan bruge på forhånd. Det er penge der er sikre, som du har ret til at få udbetalt. Dog skal det siges, at hvis du er på dagpenge, når pengene kan udbetales, så bliver de modregnet i dine dagpenge. Men du har et helt år til, at få dem udbetalt, så i den periode, kan du nå at få et job igen, hvis du skulle være så uheldig at miste dit. Så, sørg for at være i job, når du sætter dine feriepenge til udbetaling. Men der er som sagt, ikke noget i vejen for, at bruge nogen af dem lidt på forhånd. Du kan passende, tage et lån, købe det du gerne vil og så kan dine feriepenge gå ind og dække beløbet, når de er klar til udbetaling. Det giver i det hele taget god mening, at man slår til, når der netop er noget man gerne vil have eller man føler, at man har et behov for at forkæle sig selv lidt ekstra. Du ved, hvor stor en andel af din løn der bliver optjent på din feriekonto og du kan måned for måned, følge med i hvad der er indtil videre er optjent i igangværende ferieår, både før og også efter skat.

Brug penge på det der giver mening

Find ud af, hvad der betyder noget for dig og brug så pengene på det. De ting, der giver mening skal du bruge din energi på. Hvis det for dig, giver mening at rejse ud i verden, rejse rundt i verden og opleve forskellige kulturer, så er det du skal gøre. Og du skal gøre det præcist på den måde, som du kunne tænke dig. Du kan tage et lån og betale af løbende, du kan også tage et lån og så som tidligere nævnt bruge de feriepenge, der er på vej, til at betale for dine rejser og oplevelser. Der kan også være mange andre ting, som er vigtige for dig. Nogle rejser rundt i verden, for at løbe de respektive storbyers marathon og har det som en en stor beskæftigelsesinteresse og som stor motivation for sin løbetræning. Andre mennesker ønsker måske noget ganske andet, så som at have egen campingvogn, rejse rundt i sommerhalvåret, i hvert fald i weekender på både indenlandske og udenlandske campingpladser, hvor man så kan krydre den i en 3 ugers sommerferie, med en destination længere væk og en endnu mere unik oplevelse. De individuelle ønsker er lige så forskellige, som der er folk. Derfor, er det vigtigt, at man finder ud af, hvad der betyder noget for en selv og så skal man gøre noget ud af det.

Der er ikke noget i vejen for, at bruge penge på forhånd, som er til din disposition på et tidspunkt. Det handler bare om, at prioritere det der er vigtigt, men også når det er vigtigt. Pengene er dine, bare fordi de ikke er klar til udbetaling, betyder det ikke, at du ikke kan bruge dem. Du skal naturligvis i første omgang finansiere dem et andet sted og der kan det anbefales at det gøres via forbrugslån. Forbrugslån er en fleksibel løsning, hvor man på kort tid, kan låne både små, men også større beløb. Man skal ikke stille sikkerhed, men der skal være en klar aftale omkring afbetalingen, som man skal overholde. Hvad pengene bruges til, er der ingen der blander sig i. Det betyder, at man kan låne pengene, bruge dem på det man vil og så kan man betale lånet af, når ens feriepenge kommer til rådighed. Det kan også være penge man får tilbage i skat. Men disse er som regel lidt mere usikre, medmindre at man er en mester i forskudsopgørelse, så der er garanti for at få penge tilbage. Men feriepenge, er en mere sikker indkomst, hvor man ved hvad man får og man ved også hvornår man kan få det.

Feriepenge til at holde ferie for (måske)

Feriepenge er sat i verden, for at man har penge at holde ferie for, hvis man er fastansat og ikke får løn under ferie. Men hvis man ikke er fastansat, så ændrer betingelserne sig ikke, for så er det ligesom det daglige, hvor man kun får løn for den tid man er der. Men hvis du vil bruge pengene på andet end ferie, så kan du bare gøre det. Det er dine penge.

Udnyt de billige flybilletter – besøg storbyer i USA

Det er blevet billigere at rejse på ferie over den seneste årrække. Det er der flere årsager til: For det første, er der flere flyselskaber på markedet, det presser prisen ned. Derudover, så har internettet betydet, at man nu i højere grad selv finder de billetter man skal bruge, den overnatning man skal bruge, faktisk i det hele taget selv sammensætter rejsen i stedet for at betale et rejseselskab for det. Det presser prisen nedad, kun til gavn for forbrugerne. Den mulighed bør man som forbruger, ikke være længe om at tage alvorligt og så bare komme afsted. Der bliver ovenikøbet indsat nye ruter, hvor der spares på brændstof osv., kun med den fordel at vinde passagerer og det skal man som forbruger bare udnytte. Flyselskaber der har decideret lavpriskalender eller annoncerer med et katalog kun indeholdende billige flybilletter bør man studere nærmere, da man kan få rigtige gode billetter til spændende destinationer og tilmed til billige penge.

Besøg USA og få den perfekte kombination af oplevelser

Hvis man både kan få storby, havvand, billige varer og godt vejr, ja så har man vel reelt set alt hvad man skal bruge på én gang. Du skal da lige være safari, det kan nok ikke lige lade sig gøre i USA, men der er med garanti mulighed for at se dyreliv, som man heller ikke er vant til.  USA indeholder mere eller mindre det hele og hvis du finder det rigtige sted, eller får sammensat de rigtige steder, så har du mulighed for at opleve hele pakken og så må man sige, at det er tæt på det ultimative man kan opleve på denne jord. Hvis rejsen er billig, kan man bruge flere penge på at give turen indhold og dem kan man passende finansiere gennem et kviklån. Mulighederne er ikke så få, hverken for at komme til storby med et hav af muligheder, det kommer an på hvad det er for kriterier du sætter op. Du kan også passende kombinere det med, at besøge flere byer. Det er kun fantasien der sætter grænser for den oplevelse du skal have. Væsentligt er det, at jo længere man kommer mod nord, desto mere kan man tale om sommer og vinter og de forskelle der er i temperaturerne der er på årstiderne. Jo længere man kommer mod syd, desto tættere kommer man også på ækvator og der oplever man generelt et mere stabilt vejr, hele året rundt. Der er altid stor efterspørgsel efter ture til New York, storbyen over dem alle, som har sit helt eget liv. Længere nede af østkysten, skal man ikke tage fejl af Miami, godt beliggende i Florida, hvor der er kontinuerligt varmt hele året. Dog falder der i perioder megen nedbør. Washington er hovedstaden i USA og som storby er den også interessant, men her er det væsentlige at fremhæve de politiske karakterer, så som det hvide hus, hvor præsident Obama hører til. Pentagon som hører til forsvaret er også hjemmehørende i hovedstaden Washington. Hvis man bevæger sig over på den anden kyst, kan man i Californien opleve mange store byer med masser af indhold. Den største by er Los Angeles der bl.a. indeholder Hollywood, Beverly Hills, men også Venice Beach og Manhatten Beach, som er nogle af de bedste strande i verden. Derudover er der også indenfor kortere afstand andre storbyer beliggende som f.eks. San Francisco og Las Vegas og man har også mulighed for at se Golden Gate Bridge, som er en af verdens største hængebroer.

Med dine drømme kan alt lade sig gøre

Når drømmene er der og lysten er til stede, så skal din tur nok blive til noget. Find ud af, hvad den optimale tur er for dig, hvad den indeholder, hvad der er vigtigt for dig at opleve. Når du har fundet ud af det samt hvornår det er muligt for dig at rejse af sted, så kig i retning af kviklån, så får du rejsen finansieret på bedst mulige vis. Der er en række forskellige lån, at vælge mellem og du finder blot det lån, der passer bedst ind i din økonomi og så kan du optage et lån, på det beløb du skal bruge for at komme på ferie. Hvor lang rejsen er, hvor mange byer den går over, bestemmer du. Men udnyt muligheden for at få de billige flybilletter, så kan du bruge flere penge på noget der er sjovere end billetter. Men ellers har du kviklån som en mulighed til at supplere med. Du har idéerne og et kviklån hjælper dig afsted, så dine drømme går i opfyldelse.

Lån penge udenom din bank til 9,9 %

Hvis du overvejer at låne penge, skal du overveje, om du vil låne penge i banken, eller om du vil låne penge ved en låneudbyder på nettet. For de fleste har det altid været et spørgsmål om, hvor stærkt de stod økonomisk. Havde man en stærk økonomi, henvendte man sig i banken, og hvis man havde en svag økonomi, så forsøgte man at låne penge på nettet. Forskellen skyldes, at det er helt almindeligt kendt, at man nemmere kan låne penge på nettet end i banken – og derfor kan de fleste med en svag økonomi få lov til at låne penge online, selvom de ikke kan låne penge i banken. Traditionelt set har det været dyrere at låne penge online end i banken, og alle var indforståede med, at de måtte betale lidt ekstra til gengæld for de lempede krav til indkomst, alder og økonomisk baggrund. Men sådan er det ikke nødvendigvis længere. De to store låneudbydere D:E:R og L’easy er nemlig gået på markedet med to helt nye lånetyper, der prismæssigt skal kunne konkurrere med bankernes lån. Du kan nu få forbrugslån online til en rente fra kun 9,9 %, og det er en god rente, hvis du sammenligner med bankernes dyreste lån – som netop er forbrugslånet.

Lavrentelånene fra D:E:R og L’easy har en rente på helt ned til 9,9 %. Denne rente er så lav, at den prismæssigt kan slå nogle af bankernes dyreste lån. Det er derfor muligt, at du kan spare penge ved at optage lån online frem for at optage et almindeligt lån i banken.

Brug dit lavrentelån til forbrug

Det er klart, at banken stadig er billigere på visse typer af lån. Men bankens filosofi om, at lån har en forskellig rente alt efter, hvad pengene skal bruges til, bliver udfordret med de nye lavrentelån. Huslån er de billigste lån, og derefter stiger priserne, indtil man rammer det dyreste lån, som er forbrugslånet. Anderledes ser det ud på nettet. Her kan man låne penge uden, at man skal fortælle, hvad man vil bruge pengene til. Derfor kan man helt frit vælge at bruge et lavrentelån som forbrugslån, hvis det er det, man har lyst til. Her har låneudbyderne ramt rigtigt – for bankernes rente på forbrugslån er væsentligt højere, end de 9,9 %, som låneudbyderne tilbyder deres lavrentelån til. En hurtig søgning ved de største banker i Danmark viser, at renten på deres forbrugslån nemt kan komme op på de 20 % årligt.

Renten fastsættes individuelt – find din rente

Når du låner penge til forbrug bliver renten fastsat ud fra din økonomi. Jo større risiko der er for, at du ikke kan imødekomme dine månedlige låneafdrag, jo højere bliver din rente sat. Det er altså dem med den svageste økonomi, der skal betale flest penge i rente. Det kan virke uretfærdigt, men det er nu engang vilkårene for, at man kan låne penge. Uanset om du låner penge ved banken eller en låneudbyder, så er det kun en god forretning for dem at låne penge ud, hvis du kan betale dit lån tilbage. Alligevel er der øjensynligt penge at spare, hvis du låner penge ved en låneudbyder frem for i en bank. Her er rentens interval nemlig lavere, end det er i banken. Med lavrentelånene fra L’easy eller D:E:R skal du betale en rente fra 9,9 % – 16,9 %. Hvor meget du skal betale i rente, kan du se i den låneplan, du får tilsendt, når du er blevet godkendt til at optage lånet. Låner du derimod penge til forbrug i banken, skal du betale fra 9 % – 20 % i rente. I visse tilfælde kan det derfor godt være billigere at låne penge til forbrug i banken. Men det kræver væsentligt mere af dig, din økonomi, din indkomst og din alder at få den laveste rente i banken, end det gør udenom banken. Det er derfor usandsynligt, at du vil få en billigere rente i banken end ved at optage et lavrentelån online.

Søg flere steder og opnå den billigste rente

Når du leder efter lånet med den laveste rente, kan du med fordel søge både ved L’easy og D:E:R. På den måde kan du vælge det lavrentelån, hvor du får tilbudt den billigste rente. Hvis du føler, at du har en stærk økonomi, kan du også vælge at søge i banken. Du skal dog være opmærksom på, at ventetiden vil være længere, når du søger om lån ved banken, og der kan derfor godt gå lang tid, før du kender din endelige rente fra banken.Få den billigste rente på dit lån

Du kan søge om, ligeså mange lån du vil – både i banken og online. Du hæfter først for et lån, når du har godkendt en låneplan, og du vil altid få oplyst den rente, du skal betale, før du skal godkende din låneplan. Det kan virke uforskammet at søge om et lån i banken eller online, som man i sidste ende ikke optager, men det er det ikke. Det er ligeså uformelt, som når du prøver tøj i butikken, som du ender med ikke at købe. Du er i din gode ret til at ville optage lån med den billigst mulige rente.

 
Få den billigste rente på dit lån

Med et lån kan du bruge dit kreditkort flittigt

For nogen, er det svært at administrere et kreditkort, fordi det reelt set bare er nogle tal der ændrer sig på sin konto. Det er sværere, hvis man har pengene fysisk i hånden. Man må bare indstille sig på, at størstedelen af transport af penge, er flytning af tal mellem konti. Sådan er virkeligheden ved at udvikle sig og det bliver endnu mere brugt fremadrettet at kontanter i højere grad udgår. Men effekten af kreditkort, er ikke til at tage fejl af. Kreditkort er en smart løsning, fordi at man ikke behøver have kontanter. Man kan altid betale det beløb man skal, man kører bare kortet igennem. Det er en nem måde, at handle på. Hvis man har brug for flere penge, at handle for, så kan man tage et forbrugslån. Efter nogle få timer er pengene formentlig til disposition på kontoen og så kan man bruge kreditkortet endnu mere end før.

Brug kortet med fornuft

Man skal selvfølgelig være opmærksom på, at man ikke bare kan bruge kortet uden lige at tænke sig om. Det kræver en vis fornuft at administrere sådan et kort, men det bør ikke være noget problem. Man ved, hvad man har af penge og man skal tænke over, at det er rigtige penge man handler med, selvom man ikke kan se dem rent fysisk. Hvis man er i tvivl, om man har penge nok på sin konto, kan man som tidligere nævnt tage et forbrugslån, så er der noget at supplere med. Det er enkelt at tage et forbrugslån og afviklingen kan fungere således at pengene trækkes hver måned på den første hverdag, så ser du aldrig pengene efterfølgende, du ved bare, at de trækkes fra din konto. Det kan være en god måde, at supplere sin økonomi på. Nogle måneder har man brug for flere indtægter end andre, grundet varierende udgifter. Det er bare ikke altid sådan, at man kan bestemme, at man vil have en højere indkomst og så må man undersøge hvilke andre muligheder man har. I sådan en situation, er et lån, der er nemt at optage og tilmed uden de store bekymringer, at foretrække. Man slipper for, det besvær man oplever andre steder. Her bliver man mødt med en positiv oplevelse og masser af tillid til, at man kan styre sin økonomi og selv vurdere hvad der er plads til og især hvad der ikke er plads til.

Lån til det du mangler

Når man finder noget man gerne vil have, er det rart, at kunne købe det med det samme, eller i hvert fald inden for en kortere periode. Det duer, ikke at man skal vente et halvt år, eller længere, før man synes, at der står penge nok på bogen, til at det kan realiseres. Så er løbet kørt, varen er udsolgt, udgået eller ikke længere så interessant, som den var da den kom frem. Derfor så skal man låne til det man mangler, men også når man mangler det. Generelt er der ingen grund, til at have de store bekymringer omkring lån, når blot man har et overblik over sin økonomi. Overblikket er det vigtigste, hvis man har det, så er der ingen problemer i at låne penge, så ved man også hvad man skal betale efterfølgende og er dermed klar over de konsekvenser det har med den indtægt man oppebærer og for langt de fleste kan de sagtens rumme det. Dem der ikke har styr på økonomien, er dem der har mistet overblikket, som ikke ved hvornår de skal betale hvad og hvem de reelt skylder penge til og måske ved de heller ikke hvor mange penge de skylder væk. Hvis man når dertil, så bør man søge økonomisk rådgivning. Der er steder, hvor man gratis kan få hjælp af studerende. Så længe man har overblik over sin økonomi, er der ingen problemer i at optage lån. Det giver mulighed for et større forbrug og man kan købe tingene, når man mangler dem. Du kan se mere om forbrug til blandt andet briller og kontaktlinser.

Kreditkort er løsningen på hverdagens problemer

Kreditkort er løsningen på mange problemer. Det er nemt at transportere med rundt, man kan altid betale det aftalte beløb, det er muligt at bruge mere eller mindre overalt, pengene trækkes direkte på kontoen. I nogen tilfælde kan man få det med kredit. Det kan for nogen være en fordel, at pengene først trækkes senere på kontoen. For andre er det underordnet om pengene trækkes med det samme eller med kredit. Kreditkort er en mere fleksibel løsning, hvor man kan betale, hvad man skal til den aftalte tid uden brug af kontanter. 

Hvordan gør man livet let?

Når nu jeg har oprettet denne blog, så er det også meningen, at jeg skal skrive noget vigtigt. Skrive noget med relevans for, i hvert fald et par stykker flere end mig selv, det er selvfølgelig noget af et pres at ligge på sig selv. Men nu prøver jeg alligevel at påtage mig opgaven som ekspert i livet og dele ud af min store visdom på emnet. Det er vist nok meningen at jeg skal give nogle gode råd og tips til hverdagen og til særlige lejligheder, og det mener jeg da bestemt også, at jeg er kvalificeret til, ellers havde jeg næppe valgt at oprette en blog, hvor jeg deler mine tanker om livet. I denne blog vil jeg nok engang kaste mig ud i det med de gode råd. Denne gang bliver det som sådan ikke noget konkret håndgribeligt emne, men mere noget i retning af, hvordan man generelt set kan få det meste ud af tilværelsen. Det bliver altså lidt mere abstrakt og ikke så håndgribeligt men det er nu også meget godt en gang i mellem. I skal dog ikke forvente store eksistentialistiske tanker i stil med Søren Kirkegaard, men nærmere bare mere lavpraktiske tanker, hvor der alligevel gemmer sig et par ganske gode råd. Lad os komme i gang. Livet handler basalt set om at være lykkelig. Det handler om at gøre de ting man godt kan lide, tilbringe tid med de mennesker man godt kan lide og ikke mindst at glæde de mennesker man godt kan lide. Man skal altså både gøre noget godt for sig selv og noget godt for andre. Det handler om at være fri og kunne gøre hvad man vil og dermed nyde sit liv fuldt ud. Det med at være fri og at kunne gøre de ting man har lyst til er et stort ønske hos mange og der er bestemt noget der kan øge livskvaliteten. Ingen tvivl om det.

Det lyder jo alt sammen meget let det jeg siger. Det er jo i virkeligheden noget som de fleste kan blive enige om, og ikke mindst noget som alle kan sige. Men jeg har faktisk også et løsningsforslag. Så pragmatisk er jeg alligevel anlagt.

jeg kan allerede nu løfte sløret for at det har noget at gøre med at låne penge. Nærmere bestemt at låne penge på internettet. For ja det er faktisk muligt at gøre det.

Lettere end man skulle tro

Det er ikke bare muligt, det er også oplagt og let. Det er ikke noget man så tit hører om, men det er faktisk en ganske fornuftig idé at låne penge på internettet. Det er både let og simpelt og det er noget alle kan finde ud af. Det handler som end bare om at tjekke de forskellige lån ud og dermed få sig et overblik over de muligheder der byder sig. På den måde kan man vælge den løsning der passer bedst til de behov man har. Og allerede her er man et skridt tættere på at kunne gøre hvad man vil. At få den frihed til at gøre de ting der gør en glad, at kunne gøre andre glade. Det er nemlig det man kan med lån, man kan få flere penge mellem hænderne på en hurtig og let måde og uden det på nogen måde er farligt.

Det er nemlig let at få et overblik over lånet og dermed være klar over alle muligheder der er med det lån man har valgt.

Det betyder også at der ikke kommer nogle uforudsete betalinger som kan komme bag på en. Man har et fuldt overblik over lånet både før under og efter lånet. Det er en god tryg følelse man får som forbruger, når man låner penge på internettet.

Jeg er ret erfaren på dette felt, da jeg har lånt en del penge via forbrugslån på internettet, og dette er netop noget jeg har gjort for at få flere penge mellem hænderne, og hver eneste gang har det været en succes efter alle mine succeskriterier.

Som sagt, så er det altså noget som alle kan finde ud af og som langt de fleste vil have fordel af. Det er altid rart at få flere penge mellem hænderne, og selvom det ikke lyder så pænt at sige det, så kan flere penge mellem hænderne godt være med til at gøre dig mere lykkelig.

Det giver mere frihed og det sikrer netop at man kan gøre nogle af de ting man har allermest lyst til. Og det er sådan man bliver et mere lykkeligt menneske.

En brugt bil holder mange år

En kendt sætning lyder således: Hunden er menneskets bedste ven. Men efterhånden kan man vel næsten gå så vidt som at sige, at hunden i hvert fald har fået skarp konkurrence fra Bilen. Ganske vist ikke noget levende væsen, men til gengæld en yderst praktisk ting, og helt sikkert det foretrukne transportmiddel blandt danskerne.

Det er der som end heller ikke noget forkert eller underligt i, faktisk tværtimod. Helt objektivt set må bilen siges at være smarteste valg af transportmiddel. Om ikke andet så også det mest effektive i hvert fald.

De fleste vil opleve stor glæde ved at have en bil og vil opleve, hvordan hverdagen bliver lettere og alting går lidt hurtigere og lidt mere glat. Sammenligner man bilen med andre transportmidler, så vil man også finde ud af at bilen vist har et pænt forspring i den kamp.

Først og fremmest er der cyklen, som for mange mennesker er bilens værste konkurrent som transportmiddel. Men hvorfor egentlig det? Cyklen er ineffektiv, dårlig når det er dårligt vejr og kommer ikke ret hurtigt frem. Derudover skal man selv bruge en masse kræfter som ikke altid er lige praktisk når man møder ind på kontoret for at arbejde. Det dufter i hvert fald ikke altid lige godt.

Offentlig transport er naturligvis også et alternativ. Tidligere har det været sådan at det var rigtig billigt at rejse med offentlig transport, men det er nu ikke længere tilfældet. Det er kun blevet dyrere og det uden mærkbare forskelle i effektiviteten. Offentlig transport har modtaget en del kritik, og jeg er ked af at sige det, men det er faktisk berettiget nok. Først og fremmest så tager det altså længere tid end at køre bil. I hvert fald hvis man medregner ventetid og transport til og fra stationen. Derudover så skal man påregne forsinkelser ved næsten alle transportmidler, og ikke mindst så skal man påregne en masse skubben, trængsel og larm. Det kan bestemt godt være meget forstyrrende elementer.

Det kræver som man kan se, ikke en særligt omfattende undersøgelse at konkludere at, hvis man har muligheden, så skal man naturligvis vælge en bil som sit transportmiddel. Og den mulighed har langt de fleste mennesker faktisk, fordi man kan jo bare købe en brugt bil. De kan som end være ganske fine og de er i hvert fald til at betale. Om ikke andet så kan man også købe en sprit ny bil, bare en af de mindre modeller.

Internettet hjælper dig

Der er ingen tvivl om, at man skal tænke på økonomien, når man skal vælge sit transportmiddel. Man skal selvfølgelig ikke forsøge at anskaffe sig en stor ny Audi. Men man skal heller ikke være så fedtet at man bare køber et buskort. Det handler om at finde den gyldne mellemvej. Med andre ord så handler det om at finde den bil der rent økonomisk passer bedst til ens behov.

Det kan være en helt ny Peugeot 107 til omkring 80.000 kroner eller det kan være en brugt bil til cirka 50.000 kroner. Det kommer helt an på, hvad man har mest lyst til.

Pengene skal man nok kunne skaffe. Det handle som end bare om at kende den rigtige mulighed. Sådan er det jo med så meget i livet. I denne situation skal man bare vide, at man kan låne penge direkte på internettet. Det er både let og hurtigt, og man skal faktisk ikke gøre andet end at bruge sin internetforbindelse. Man skal blot klikke ind på hjemmesiden. Her danner mig sig et overblik over de forskellige lån, hvorefter man vælger et lån og afsender en elektronisk ansøgning som ligeledes behandles elektronisk.

Det går lynhurtigt og man kan have sine penge indenfor meget få dage, så man sikrer sig at drømmebilen ikke bare lige bliver solgt.

Derudover så er det også et meget overskueligt lån. Det er let at betale tilbage og i hele lånets løbetid har man det fulde overblik over lånet, så der ikke er noget der kommer bag på én.

Det er en nem og ikke mindst effektiv måde at skaffe penge til en bil på. Man kan lynhurtigt og uden at stille sikkerhed låne 50.000 kroner på internettet så man kan betale det meste af en helt ny bil eller hele prisen på en brugt bil. Det kan næsten ikke blive mere smart. Der er ingen undskyldning for ikke at vælge bilen som sit transportmiddel længere.