Månedsarkiv: august 2013

Det gode liv som livsnyder

Hvad er en livsnyder? Der er nok alligevel en del mennesker der vil betegne sig selv om livsnydere. Der er vel nok også mange definitioner på, hvad en rigtig livsnyder er og det kan være svært at blive enige om, hvordan man sådan lige sætter det i bås. Det behøver man sådan set heller ikke gøre, det vigtigste er nu om man selv betegner sig selv som en livsnyder. Fordi for mig er livsnyder ikke et dovent eller negativt klingende prædikat, nej det er tværtom er positivt ladet ord, der kan bruges om en person der kan finde ud af, og tør, at leve livet fuldt ud og som samtidig kan nyde det.

Jeg betegner mig selv som en klassisk livsnyder, og det ville jo ikke være helt godt, hvis jeg så samtidig forbandt dette med noget negativt, så måske er det i virkeligheden meget godt at jeg ikke ser så negativt på mig selv igen.

Jeg er netop en livsnyder fordi jeg forstår at nyde livet med alt hvad det indebærer, jeg sætter pris på hver eneste dag, men samtidig bidrager jeg også selv til at min hverdag bliver god og at den bliver værd at nyde, for man kan ikke nyde noget kunstigt, man nydelsen skal være ægte og det er ikke ligesom med Sex, hvor man så at sige kan fake nydelsen. Sådan hænger det ikke sammen i livet. Nydelse skal komme inde fra. Her er det så måske en lille smule ligesom med sex, man skal selv gøre noget før det bliver rigtig godt.

Hvad er det så præcist jeg gør, for rent faktisk at nyde livet og at gøre livet så legende let som jeg faktisk synes det er?

Se det er jo et godt spørgsmål, for jeg står jo op hver dag og går på arbejde. Så faste rammer har jeg da. Jeg vil også lige sige, at for mig er en livsnyder ikke en type der nasser penge af staten og ikke har et arbejde og i stedet drikker halvdårlig rødvin hverdag og ser mange film. Det er ikke at nyde livet, og derfor er ordet ikke negativt.

Det er vigtigt at man har noget at stå op til, ellers kan man ikke nyde livet.

Man skal bruge penge på sig selv

Derudover er det vigtigt at man husker sig selv. Man skal som udgangspunkt selv være i centrum i ens eget liv. Og det skal hverken lyde egoistisk eller noget som helst, men det er altså bare vigtigt, at man husker at den vigtigste person i ens eget liv nu engang er en selv. Det synes jeg på ingen måde er egoistisk, det betyder som end blot at man værdsætter sin egen tilværelse, og derfor kan man jo godt være sød og rar og tænke meget på andre.

Det betyder samtidig at man skal huske at bruge penge på sig selv. Når man selv er centrum i ens eget liv, så skal man også huske at man selv er den der skal have det største udbytte af de penge man har til rådighed. Og her snakker jeg naturligvis ikke om husleje og andet, men vel at mærke af de penge der er til rådighed til fornøjelse.

Det kan godt være det ikke er mange penge hver måned, men det kan man heldigvis også lave om på. Man kan faktisk godt indrette en hverdag, hvor man kan drikke lige lidt mere rødvin og købe lidt flere kopper kaffe på forskellige Cafeer. Det handler blot om at kende og ikke mindst udnytte muligheder.

Mulighederne ligger nemlig lige for vores fødder. Internettet er blevet vores bedste ven, og det er ikke længer en joke, når man siger at man kan alt på nettet, man kan finde alt og man kan næsten løse alt. Sådan er det blevet.

Derfor kan man bestemt også låne penge på internettet. Ganske enkelt tage et forbrugslån så man kan få flere penge mellem hænderne og flere penge til forbrug. Det betyder flere sjove rejser til udlandet. Det betyder mere rødvin og det betyder at der samtidig er økonomisk og mentalt overskud til at træne og holde sig sund. Sådan lever en rigtig livsnyder.

Tager del i alle livets goder og holder sig samtidig sund og rask. Det er meget vigtigt at man er sund og rask, for ellers kan man ikke have det godt med sig selv, og så er det bestemt svært at nyde livet fuldt ud.

med forbrugslån kan man gøre noget godt for sig selv og man kan nyde livet fuldt ud.

 

Lån penge til udenlandsk shopping

Tag af sted til enten en europæisk storby for at shoppe eller tag et land, hvor velstanden er lavere, hvor du kan shoppe og få mere for pengene. Begge dele giver aldeles god mening. Den europæiske storby giver god mening, for at få en oplevelse i en by, man ikke kender, hvor man kulturelt kan opleve noget andet og stadig har et stort og bredt udvalg af shopping-muligheder. Hvis fokus er på at få de bedste tilbud, så kan du søge mod især Østeuropa, hvor der generelt er lavere velstand og du har mulighed for at få lang mere for pengene end i andre lande. Du skal gøre det, du finder mest interessant. Du kan få en rigtig god aftale på afbetalingen af lån, hvis du skal have hjælp til finansieringen af selve rejsen.

Tag på storbyrejse fordi

Fordi, det er der man får det største udvalg, hvis man gerne vil shoppe. Du får lov at se nogle andre butikker end det du kender hjemmefra, så det er et nyt udvalg, nye input, en anden tilgang og så kan du kombinere det med kulturelle oplevelser fra det land, hvor du befinder dig i. Det er blevet utroligt populært at tage på storbyrejse, bare en forlænget weekend eller op til en uge. For nogen, bliver to uger for lang tid, hvor man bliver træt af at omgås mange mennesker overalt hele tiden. Du kan selv gå på internettet, finde de billigste flybilletter, finde det bedste hotel til prisen, så slipper du for at støtte et rejsebureau og får den billigst mulige rejse. Så skal der derudover kun være penge til at leve for, mens I er af sted.

Tag på shopping i Østeuropa

Østeuropa er ikke ligeså udviklet som den vestlige del af Europa, de er senere blevet optaget i EU og når man er der, er der tydelige tegn på, at det ligner Vesteuropa for ca. 25 år siden. Det er langt billigere, at leve i Østeuropa, så benyt muligheden og tag af sted mod store byer i Østeuropa, hvor du også bliver præget af den kultur du kommer til og hvor du kan shoppe og få meget mere for pengene. Den besparelse kan rigeligt tjenes ind i forhold til hvad flybilletter koster. Selve overnatningen kan du også få langt billigere end andre steder, så det giver god mening, at tage på shoppingtur i lande, hvor man får langt mere for de samme penge. Så hvis man virkelig skal shoppe, så kan man spare mange penge ved at tage de rigtige steder hen. Hvis du ønsker at tage på shoppingtur, så gør det med manér. Du kan få et lån, der hjælper dig af sted. Og du tager næppe af sted alene, så tag et familien eller veninden med på tur. Med et lån, kan I klare rejseudgifterne og så skal I,  når rejsen er bestilt, blot koncentrere jer om at shoppe og udforske storbyen, hvis I ønsker det.

London og New York er de store shopping byer

De ultimative destinationer for folk der vil shoppe er London og New York. Det er indiskutabelt der, hvor man får de største oplevelser. De byer har noget ekstraordinært i forhold til andre byer. Der er et større udvalg, du kan komme til at bruge alle de penge du vil. Byerne er så store, at det tager mange dage, hvis man skal opleve alt, hvad der er værd at opleve. Det er der alle søger hen, for det er der, de største oplevelser foregår, der hvor de kendte mennesker bor, flest luksuriøse varer. Så skal hele oplevelsen toppes uden bekymringer for hvad det koster, så er en af disse byer den optimale løsning.

Drop bekymringerne – lån penge

Hvis du vil slippe for alle bekymringerne om hvad tingene koster på jeres shoppingtur, så tag et lån, så du er sikker på, at der er penge nok. For naturligvis, koster en shoppingtur penge. Man skal betale for mad, man skal betale for alle de ting man vil erhverve sig, det koster penge, at se seværdigheder, det koster penge at blive transporteret rundt i byen. Næsten alle oplevelser koster penge og det kan man ligeså godt indstille sig på allerede hjemmefra. Så den store oplevelse, det er at komme på shoppingtur, skal ikke overskygges af de udgifter der er forbundet med at tage på tur. Det er nemlig blevet nemt, at tage et lån og ikke hvilket som helst lån, men et lån hvor du får en god afvikling, så det ikke bliver nogen belastning for den økonomi du lever med til hverdag.

Drop opsparingen og køb på afbetaling

Det kribler i fingrene på de fleste af os, for at få lov til at bruge penge. Man bliver nogen gange fanget i det impulsive, spontane og køber nogle ting. Tit, viser det sig at være en god idé, nogle få gange ender man med at fortryde et køb, hvis det ikke var helt velovervejet nok. På trods af det, er det værd at hylde det spontane. Det betyder, alt ikke er alt for planlagt og ting nogen gange tager en uventet drejning. Det kan være sjovt, varierende og give en enorm humørspredning. Nogle, der mener, at have forstand på folks forbrugsvaner, vil formentlig sige, at hvis man falder for noget, så skal man gå hjem og sove på det. Hvis man dagen efter, stadig gerne vil eje det, må man gå ud og erhverve sig det, for så kunne noget tyde på, at det var relevant for en at eje. Det ser vi nu lidt udover, for hvad kan der egentlig ske? Ja, man tager jo ikke ud at handle uden sin sunde fornuft. Det er rigtigt, at man kan blive fristet af noget. Ja, så må man købe det, hvis det så viser sig ikke at være noget, så er man blevet den erfaring rigere. Hver gang, at man prøver noget, bliver man en erfaring rigere. Jeg tror ikke på, at man altid skal have fortalt hvad der er rigtigt og hvad der er forkert. Jeg tror mere på, at man selv skal have lov til, at så i situationen, tage vurderingen, danne sig sine egne erfaringer og så få holdninger ud fra det. Det duer ikke, at vi ikke længere skal tænke selv og vi hver gang, har nogen der fortæller hvad der er rigtigt og forkert.

Opsparing til hvilken gavn?

Om man har sparet pengene op og kan betale kontant eller om man erhverver sig en ejendel og betaler efterfølgende, kan vel være det samme? Jeg ser faktisk muligheden, som i stadig større omfang er muligt, nemlig afbetaling som et rigtig godt initiativ, et godt alternativ til den almindelige tilgang til tingene. Jeg ser ikke længere den store fidus i at have en opsparing. Der var engang, hvor man fik nogle renter, der på sit kontoudtog hver kvartal gjorde en forskel, så man kunne se, at det kunne betale sig, at have penge stående i banken. Sådan ser jeg det bestemt ikke mere, hvor jeg synes kundernes fordele er helt forsvundet væk i bankernes forsøg på at optimere forretningen. Og når betingelserne for at betale på afbetaling, er blevet markant bedre i løbet af de sidste få år, ja så giver det god mening, at betale på afbetaling. Ofte, er der ingen udgifter, hvis du laver en sådan en aftale i en forretning, eller indenfor en bestemt butikskæde. De er bare interesseret i at du som kunde køber varen hos dem, så kan de godt leve med, at en del af omsætningen skal videregives til en kreditor, der står for inddragelsen af beløbet. Og du som kunde, betaler kun den pris, som varen koster, du får den bare delt ud i for eksempel 12, 24 eller 36 lige stor portioner, alt efter hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig. Så må man sige, at det som man tidligere blev opdraget med, var at man skulle spare op til noget, for at man kunne købe den. Det er klart, at sådan behøver det ikke nødvendigvis være længere. Afbetaling er ligeså smart. Ofte har man pengene til, at blive trukket automatisk fra kontoen og så kommer der ikke noget girokort, man selv skal gå ind og betale ved lejlighed. Det kan man komme til at glemme, derfor er det også bedre, at pengene automatisk trækkes fra ens konto den første hverdag i hver måned. Så når man aldrig, at bruge pengene, for man har lige fået løn og så trækkes pengene.

Afbetaling som en aktiv del af finansieringen

Det er ikke alt, man kan købe på afbetaling og lever man hovedsageligt af disse aftaler, vil man ikke opleve den store beholdning på ens konto. Så man kan med fordel vælge med omhu, hvad man gerne vil betale som afbetaling. Der skal stadig være plads til det spontane og lade folk få deres egne erfaringer. Det handler om, at finde den helt rette balance i hvad man har på afbetaling. Hvis man så køber de spontane input på afbetaling, så er der plads til begge dele samtidig. Du må vurdere hvor mange ting, du vil betale på afbetaling samtidig. Der skal stadig være lidt penge på kontoen til øvrige udgifter, der ikke kan afregnes på denne måde.

Guiden til en flot krop

Spis sund og træn godtNu har jeg efterhånden blogget om meget forskelligt. Alt lige fra rejser til lån og penge. Nu er det ved at være tid til igen at skrive lidt om sundhed og livsstil. Det er et emne der optager mig meget for tiden og jeg må indrømme, at jeg går meget op i min egen krop. Jeg bruger meget tid på at sætte min ind i kost og træning og nu synes jeg efterhånden det er på tide at komme med en lille guide her på siden og så er i sådan set velkomne til at låne alle mine tips og tricks så meget i lyster.

Jeg vil vælge at dele guiden ind i forskellige punkter, for at gøre den mere overskuelig.

1. Kend din egen krop
Det er meget vigtigt, når man starter med at træne, at man kender sin egen krop. Det er et meget vidt begreb og det kan for så vidt dække over mange ting. Jeg vil vælge at gøre det kort og sige, at man først og fremmest skal kende sin vægt og sin højde og evt. sin fedtprocent. Det er meget vigtige data, der gør at man lettere kan komme i gang med punkt nummer to.

2. Sæt dig et mål
Når man kender sin krop, så skal man sætte sig et mål. Er man eksempelvis 190 cm. høj, men vejer kun 65 kilo, så har man brug for at tage på. Man skal faktisk tage væsentligt på, hvis man gerne vil være større rent muskelmæssigt. Man skal altså derfor sætte sig et passende mål der passer til ens nuværende størrelse. Eksempelvis tage 15 kilo på i løbet af 10 måneder. Eller kunne dødløfte et vist antal kilo.

3. Kend dit ligevægtsindtag
Det hænger også lidt sammen med at kende sin krop. Det handler om at vide, hvor meget din krop forbrænder hver dag, og hvis man skal tage på, så skal man indtage mere end det. Skal man derimod af med noget fedt, så skal man indtage mindre.

4. Lav en kostplan
Når man kender sit ligevægtsindtag så er det en god idé at lave en kostplan. Simpelthen en plan over, hvad man nogenlunde skal indtage i løbet af dagen, og hvornår man skal indtage det. På den måde er man sikker på man spiser rigtigt i forhold til at nå sine mål.

5. Træn disciplineret
Det er alfa omega, at man træner disciplineret, at man kommer ned i træningscentret og ikke misser nogle pas. Man skal gide det og på de sure dage skal man hive sig selv ekstra op. Det er vigtigt at man kommer af sted. En lille træning er bedre end ingen træning.

6. Træn rigtigt
Vel er det vigtigt bare at komme af sted, men når man står nede i sit center så er det lige så vigtigt at man træner rigtigt. Man skal lave et godt program og man skal lave de rigtige øvelser. Jeg foretrækker selv et såkaldt 3-split. Det betyder, at man deler sin træning op i 3 dage, således:
Mandag/torsdag – Bryst/triceps
Tirsdag/Fredag – Ben/Skulder
Onsdag/Lørdag – Ryg/Biceps

På den måde rammer man hele kroppen på en god måde og man får den rette hvile i muskelgrupperne.

Derudover skal man lave de rigtige øvelser, her kommer et lille eksempel på noget man i hvert fald SKAL lave.
Brystdage: Bænkpres, kongeøvelsen til overkroppen og en vigtig øvelse til træning af brystet. Bør laves med fri vægtstang. Derudover også Bænkpres skrå opad med håndvægte og et par øvelser til underbrystet. Til triceps anbefaler jeg Dips, fransk pres og SKull Crusher.

Rygdage: Dødløft er et must, måske den vigtigste øvelse overhovedet. Derudover bør man lave Bent-over Barbell Rows og Chin Ups. Herefter kan man vælge selv.

Til Biceps er det en god idé at lave Pull Ups og de forskellige former for Curls både Dumbell og Barbell.

Bendagene skal indeholde Squat og Benpres og træning til læggen mens skuldertræningen skal indeholde Millitary Press og Laterals.

Den sidste grundregel jeg vil komme ind på er:

7. Køb kosttilskud
Det er vigtigt at man indtager de rigtige ting hver dag. Og her er kosttilskud den letteste måde at få de rigtige ting i den rette mængde. Det er meget vigtigt at man er villig til at ofre de penge der skal til.  Selv har jeg lånt pengene på internettet. Simpelthen taget et forbrugslån på internettet og købt godt ind i kosttilskud og samtidig betalt mit medlemskab i Fitness. Det er en optimal løsning for mig at holde udgifterne på den måde.

Det er bestemt en løsning der kan anbefales og som jeg selv har været meget glad for.

 

Rejs med tog gennem Østeuropa – lån til turen i dag

Tag en tur på interrail i Østeuropa. Det er billigt og det er en dejlig måde at rejse på, hvor man ser ting, som man ikke oplever ved motorvejen. Bruger man det som interrail, hvor man kan stå af undervejs og se de spændende ting der måtte være undervejs. Grunden til, at jeg synes at turen bør gå til Østeuropa, er at der kan man få de største kulturelle oplevelser, der er blandt andet mange minder tilbage fra 2.verdenskrig, som til trods for at det er 70 år siden, er noget som mange har et tilhørsforhold til og føler sig påvirket af i et omfang. De fleste har familiemedlemmer, der for ca. 2 generationer siden var en del af 2.verdenskrig i større eller mindre grad.

Billige ophold mod øst

Det er billigt at opholde sig i østlandene, de bukker stadig under for, at de ikke har oplevet den samme udvikling, som den øvrige del af Europa, dog kommer de langsomt efter det, hvilket medlemskaberne i EU, er en fin indikation på. Men i det hele taget, så kræver det ikke så mange penge at leve i østlandene og det er bl.a. også derfor at indbyggere fra disse lande, søger mod andre lande for at arbejde, hvor man kan få mere i løn for det samme stykke arbejde. Du kan få mange ekstraordinære oplevelser i Østeuropa, hvor man umiddelbart vil vurdere, at nogle af tingene ligner Skandinavien for 25 år siden. De er bagefter og tingene er billige, så du kan opholde dig og leve rigtig billigt i disse lande. Du kan lave en lang tur ud af det, for det tager lang tid at komme til enden på Østeuropa. Der er mange samlingpunkter for togrejser i Tyskland. Köln, Mannheim, Frankfurt, München er alle steder, hvor man tager til og hvor togene spredes rundt i hele europa. Hvis du vil køre direkte fra Mannheim til f.eks. Moskva, så tager det ca. halvandet døgn i tog. Du kan vælge at stå af undervejs, det kunne være et sted i Polen. Men ønsker du en direkte tur gennem Østeuropa i retning Moskva, så tager det halvandet døgn. I dagens verden, så skal det naturligvis være for de oplevelser, den natur man kan møde på vejen. Hvis det blot handler om, at man hurtigst muligt skal til Moskva, så er en flyvetur nok at foretrække. Til gengæld skal man gøre det, for at opleve noget, man ikke plejer at opleve. Og det er mere behageligt at rejse med tog, end f.eks. at køre selv. Man kan slappe af på en helt anden måde, gå rundt i toget som man vil, nyde naturen som man i højere grad ser fra et tog, end man ser det fra motorvejen, hvor det blot handler om at komme frem. Prismæssigt kan togbilletterne også være, det er på samme niveau som flybilletter og hvis man har købt interrail-kort, så handler det om at få kørt en masse tog i den periode, så man får mest muligt for pengene.

Lån til rejsen

Selvfølgelig afhængig af, hvor længe du er ude rejse, men som udgangspunkt må det være muligt at finansiere ophold i Østeuropa selv, i hvert fald for en stund og hvis ikke, så er det muligt at låne penge til det ophold. Men ellers så lån penge til interrail eller almindelig togbilletter. Der er gode forbrugslån, der kan få dig af sted på en tur, som du selv tilrettelægger, du kan planlægge det hele hjemmefra eller nyde det impulsive som kan være en lige så stor del af det.   Østeuropa er fascinerende og inspirerende og der er mulighed for at se noget, der ligger langt fra den virkelighed man er bekendt med. Det er en måde, hvor man kommer ud at opleve verden på, opleve andre kulturer, se hvor forskellig verden er, når man kommer bare nogle hundrede kilometer hjemmefra. Det er noget ganske andet, end at tage toget mod europæiske storbyer mod syd eller store turistområder, hvor man i høj grad lever af den turisme der er. Mod øst, kan man møde forladte steder, der kæmper sin egen kamp for at få dagen til at hænge sammen. Det er noget ganske andet, men også meget inspirerende. Hvis man skal se noget, der ligger fjernt fra det man plejer, så kan det klart anbefales, at man tager mod øst. Ikke nødvendigvis Moskva, der er mange andre muligheder, men det kunne ende i en storby og her er Moskva et godt bud. Du kan låne til en tur der dækker dine behov i dag. Oplevelser

Lån penge til oplevelser med familien

Når ens indkomst og udgifter nogenlunde går lige op, så er der ikke plads til mange ekstra fornøjelser udover dem man kan presse ind i hverdagen normalvis. For at få råd til de ekstra oplevelser, skal der spares op, men hvis ikke der er noget at spare op af eller du bare ikke er så god til at spare det op der kræves, så har de oplevelser så lange udsigter. Det synes jeg, er synd for dig, men også for den familie der gerne vil være sammen med dig og dele de oplevelser, som styrker fællesskabet, giver folk noget at glæde sig til og noget at se tilbage på efterfølgende. Oplevelser har den ekstraordinære effekt, at den bidrager med noget positivt til fællesskabet, giver folk et afbræk fra hverdagen og på den måde også noget livsglæde. Penge, er en god ting at have, men det er ikke noget der gør en lykkelighed. Det der til gengæld betyder noget, er det, der gør en forskel og giver de gode oplevelser og dermed overskud til de ting man ellers skal klare i ferien.

Ferie er det oplagte valg

Det oplagte valg er naturligvis ferie. Ferier har en tilpas længde til at det kan gøre en forskel i længere tid og give det overskud man har brug for. En uges ferie betyder noget afgørende i længere tid, men det kan den rigtige weekendtur med en eller to overnatninger også gøre, bare man rammer et niveau, hvor alle er tilfredse og hvor der er en fælles idé om, hvad der vil være en perfekt tur for familien. Jo større projektet er, desto flere penge skal der også til. I stedet for at forsøge at få skrabet en stor opsparing sammen, så kan det løses på en anden måde, nemlig gennem et lån.

Det perfekte lån

Hvis indtægt og udgift ikke giver grundlag for den store opsparing, så kan et lån, være løsningen, så familien kan komme på oplevelser sammen. Det perfekte lån er i den sammenhæng, et lån, hvor løbetiden er så lang at de ydelser der skal betales, er så små at det stadig kan holdes inden for det månedlige budget der er til rådighed. Hvis man kan lykkedes med den del, så oplever man et lån, der ikke får nogen betydning for ens hverdag, man skal bare indstille sig på, at det skal bruges på afbetaling, men hvis alternativet er at det bliver brugt på noget forskelligt, som ikke har nogen gavnlig effekt, så er det bedre at man bruger de penge på afdrag, så ved man, at man har fået noget for pengene, man har nemlig fået en oplevelse for familien og en som man ikke ville være foruden forhåbentlig.

I det hele taget kan lån være ligeså godt som opsparing, det handler om, at man vender tanken om. Man skal betale efterfølgende i stedet for at spare op. Man må også bare erkende, at nogen har svært ved at spare op, de bruger de penge de har på kontoen og er ikke stand til at lade dem stå. For disse kan det være en god idé at optage lån og så afvikle efterfølgende, hvor det indgår som en del af de faste udgifter. Hvis de indgår som en del af de faste udgifter, så er pengene væk inden man når at ser dem først i måneden og så har man ikke mulighed for at bruge dem. Derfor kan det være en klar fordel, at man får trukket pengene inden man kan nå at bruge dem, især hvis man ikke kan administrere at de står til rådighed på ens konto. Disse personer findes der mange af og for dem vil det være en klar fordel at afdrage, hvis ikke de er i stand til at spare op.

Oplev mens man kan

Generelt må jeg sige, at jeg er af den opfattelse, at man skal opleve mens man kan. Der er ingen grund til at gemme det til et bedre tidspunkt, for så kan der komme ting i vejen og måske bliver det slet ikke til noget. Det er en kliche at nævne, men ikke desto mindre, så er det vigtigt, at leve i nu’et, tage oplevelserne når man kan, gøre de ting man brænder for. Der er ingen returret over livet. Derfor så har man en pligt både over for sig selv, men også ens familie, at man får det optimale ud af livets situationer, her menes at man oplever tingene mens man kan. Har man børn, så flytter de fra reden på et tidspunkt, så udnyt muligheden for at give hinanden oplevelser, mens det er muligt.

Oplevelser

En fortælling om en fantastisk rejse

I London kan man alt og med forbrugslån kan man altJeg vil nu benytte lejligheden til at berette lidt om en rejse jeg har været på for nylig, forhåbentligt kan det inspirere andre til at give sig selv en lige så fantastisk oplevelse om jeg havde for et par dage siden.

Turen gik til London med afrejse Lørdag den 19. august 2013 fra Københavns lufthavn i Kastrup. Jeg landede sammen med min gode ven i Gatwick Lufthavn i London først på formiddagen. Målet med turen var at se Chelseas åbningskamp i Premier League med nyoprykkede Hull City, på Stamford Bridge i det fashionable Chelsea Kvarter i Europas Metropol nummer 1 – London.

Kampen blev spillet Søndag eftermiddag, men det var absolut med vilje, at vi ankom allerede tidligt om Lørdagen, så kunne vi nemlig gøre en tur ud af det. Jeg har været i London ofte før, men blive aldrig træt af det. Det er en enorm by sammenlignet med alt hvad vi har herhjemme, og der er altid noget at lave og noget at se.

Vi fik hurtigst muligt tjekket ind på hotellet og fik lige skiftet rejsetøjet og taget et bad og så var det ellers blevet tid til en rundtur i byen. Vi valgte at gå på Shopping og samtidig få noget mad. Vi har begge set de vigtigste seværdigheder og vi skulle nok komme forbi dem i forbindelse med vores rundtur alligevel.

Vi opholdt os mest på Oxford Street og Regent Street denne eftermiddag, og de nærliggende gader. Her vælter man sig i ekstraordinære butikker og man skal da også holde godt fast på pengene, hvis man ikke vil bruge alt for mange af dem.

Vi tog ud og fik en omgang Fish and Chips til frokost og således var vi mætte til en Pint på en af de mange Pubs i centrum af London. Efter 2 øl hver gik turen tilbage til hotellet, hvor vi klædte om, fik endnu et bad og trak i det fine tøj, så vi var klar til en god middag i byens centrum senere den aften.

Vi spiste en dejlig middag med dertilhørende dejlig vin og derefter var stemningen ligesom sat til en hyggelig aften i Londons natteliv. Vi gik på opdagelse i det berygtede Soho kvarter, hvor priserne er lidt høje, men der er til gengæld god stemning og altid gang i den og farverige drinks, dem fik vi et par stykker af og det blev til en festlig og sjov aften i byen inden turen gik hjem i seng, så vi kunne være klar til en dag med turens højdepunkt, fodboldkamp, om søndagen.

Det var samtidig Mourinhos hjemkomst til Chelsea efter flere år i Real Madrid og Inter. Det betød at der var fantastisk stemning på Stamford. Derudover var det også en både fantastisk og ganske velspillet kamp.

Der var alt både fra et brændt straffespark og et mål direkte på frispark. Begge dele leveret af Chelsea legenden Frank Lampard. Et drømmemål var det faktisk ret beset på frispark. Og stemningen røg for alvor i vejret. Det andet mål blev scoret af den unge komet Oscar og Mourinho kunne ikke have ønsket sig en bedre start.

Vi var hjemme i Danmark igen søndag aften og alt i alt havde det været en fantastisk tur til London med både shopping, bytur, seværdigheder og ikke mindst topfodbold. Rejsen kostede, med hotel, fly og kampbillet, 3500 kroner pr. mand og de penge havde jeg selv personligt lånt på internettet hos en udbyder af forbrugslån. Det var en spontan beslutning, så det var ikke noget jeg havde sparet op til, men til gengæld var den alle pengene værd og jeg synes det er ganske optimalt at låne til den slags på internettet.

Det gik hurtigt og jeg fik hvad jeg kom efter. Jeg har stadig det fulde overblik over det lån jeg har taget. Det bliver ikke noget problem at betale det tilbage.

Jeg synes det er en helt optimal og fornuftig løsning, når man gerne vil gøren noget spontant og det er en god mulighed at få en fodboldrejse på. Det er ikke lige det man planlægger mest eller sparer op til. Og lånet er så relativt beskedent af størrelse, at man aldrig kommer i økonomiske problemer på den konto.

Min gode ven havde selv valgt samme løsning, og det var faktisk det internetbaserede forbrugslån der gjorde rejsen mulig og den oplevelse ville ingen af os havde været foruden. London og Stamford Bridge er fantastiske steder og det er noget alle med hang til storbyliv og fodbold burde unde sig selv. Og forbrugslån er den bedste og nemmeste vej dertil.

 

Pas på du ikke arbejder for meget som studerende

Som du studerende, skal du passe på, ikke at arbejde for meget. I hvert fald ikke hvis du modtager statens uddannelsesstøtte, eller bedre kendt som SU. Der er nemlig en øvre grænser for, hvor mange penge, man må tjene på arbejde ved siden af. Den grænse indeholder også hvad man får i feriepenge og det kan nogen gange godt komme som en overraskelse for folk, der ikke lige har styr på, at det tæller med i hvad man må tjene for et givent indkomstår. Så hvis man i sit studieskema har rigeligt med tid til at arbejde, så må man sørge for ikke, at arbejde mere end man må tjene. Det skal fordeles ud, så man kan arbejde hele året. Alternativt, må man afmelde sin SU i en periode, for at kunne få lov til at tjene ekstra på arbejde.

Hvad gør jeg hvis jeg tjener for meget?

Ja enten, så skal du som der står ovenstående, afmelde SU for en periode, så giver det dig mulighed for at tjene ekstra. Alternativt og måske endda meget fornuftigt, så kan du indbetale alt overskydende til pension. Jeg ved godt, at det kan være surt, at gå på arbejde uden at få pengene i hånden, man arbejder sig til. Men det giver også god mening, at komme i gang med at spare op til pension i god tid. I dag bliver folk noget ældre inden de rigtig kommer i gang på arbejdsmarkedet. Folk studerer i mange år og det giver færre år til at indbetale til pension, som mange får gennem den virksomhed hvor de bliver ansat i. Indtil da, er der ikke mange der strejfer det en tanke. Det giver god mening, at indbetale pension og gerne mere end den almindelige tillægs pension, som man automatisk betaler til i forbindelse med at man får udbetalt løn. For sin egen skyld, kan man ligeså godt komme i gang med at indbetale til pension, det er bedre end at afmelde sig SU eller at ende med at skylde Skat en masse penge for at have tjent for meget.

Penge på kontoen eller job der giver mening

Tja, hvis man kan få begge dele er det jo helt perfekt. Hvis det kniber med, at finde det job, der er hundrede procent relevant for ens studie, så er det trods alt bedre, at man i det mindste har et job, så man tjener penge ved siden af sin uddannelsesstøtte. Jeg er overbevist om, at al erhvervserfaring er gavnlig for en fremadrettet. Og hvis man vil bruge det i en fremtidig jobsøgning, så kan man altid vinkle ansøgningen, således at de tidligere jobs kan være gavnligt for lige præcis det job man søger. Når blot man bliver udfordret på jobbet, man føler en tilfredshed ved de ting man laver på arbejdet og man kan se, at det gør en forskel, enten for virksomhed eller nogle mennesker, måske begge dele. Du skal føle, at det arbejder du laver gør en forskel, ellers vil din motivation i løbet af en overskuelig periode blive minimal.

For de fleste er det nødvendigt, at have indtægt ved siden af studiet, for at det overhovedet kan lade sig gøre at overleve, ellers må man i hvert fald begrænse sig. Hvis det alligevel ikke lykkes, så er det muligt at tage lån. Lån, som man så efterfølgende kan betale af, når man føler sig klar til det. Det kan være nødvendigt, for at man ikke skal leve for alt for lidt og der stadig skal være råd til, at drikke en øl, gå en tur i biografen eller købe sig et par bukser, hvis det er det man mangler. Der findes mange forskellige lån, så der er helt sikkert også et, der kan hjælpe dig godt og sikkert gennem studietiden. For dem, der har arbejde og er på grænsen til at tjene for meget, burde økonomien ikke være noget problem. Så skulle det lige være udgifter til bøger, så kommer jævnligt og som er en stor byrde i økonomien for en studerende. Det er meget forskelligt, hvordan økonomien ser ud hos forskellige studerende. Studerende, der har fået forældre til at købe ejerlejlighed, som de kunne bo i, slipper ofte med en lav husleje og det frigør noget økonomi til andre ting. Men ellers er alternativet, at man i nogle idrætsforeninger lønnes, som træner/leder, hvor man laver kørselsregnskab og derfor ikke er skattepligtig af de penge, det kan man godt gøre brug af som studerende, hvis man har evner til at være idrætsleder. Men umiddelbart, er det ikke den bedste timeløn, man får som træner, så det skal også være fordi man har lyst til at gøre en forskel for nogle. Løsningen på, at få job er mange, men det er ikke altid det lykkedes og så er et lån, et godt alternativ.  penge til forbrug

Efterårsferien kalder

Nu vel sommeren er dårligt nok slut endnu, i hvert fald ikke i forhold til kalenderen. Den skriver stadig August, og det er på den måde faktisk stadig sommer. Men altså sommerferien er nu altså slut og hverdagen er startet igen og der er nu ikke andet end en god uges tid så skriver kalenderen altså efterår. Og uden at tage munden for fuld så er det gode vejr altså langt væk lige nu. Nuvel vi havde en rigtig fin sommer og vejret var bestemt rigtig godt, men nu er der altså godt nok et stykke tid til det igen er sommer og sol. Det er vist mere eller mindre et faktum. Det kan da godt være at der lige kommer en enkelt rigtig varm da eller to indenfor de næste par uger, men lad os være ærlige overfor hinanden – chancen er altså ikke den største. I hvert fald ikke hvis man bliver herhjemme. Chancen for flere regulere solskinsdage i 2013 er dog væsentlig større, hvis man rejser til et andet land, og gerne et land der ligger på en lidt sydligere breddegrad. Det vil altså sige, ja man skal tage på ferie, hvis man vil have mere sol.

De fleste kunne nok godt tænke sig mere sol inden året er omme. Sol bringer glæde og livskvalitet og det er altid dejligt at være på ferie – det er i hvert fald noget der lige kan give efterårshumøret et godt løft opad. Derfor er det bestemt heller ikke for tidligt at begynde at planlægge efterårsferien – på ingen måde.

Det er altid rart at være i god tid, og så kan man da med en vis sikkerhed spare nogle penge på ferien. Jeg synes på ingen måde man bør fravælge at tage på efterårsferie af økonomiske årsager. Heller ikke fordi man har været på sommerferie om sommeren – man kan ikke rejse for meget. På ingen måde. En uge efter man er kommet hjem har man jo allerede lyst til at tage af sted igen, og når der så er så oplagt en mulighed som en efterårsferie, så skal man da helt sikkert benytte den til endnu engang at komme til mere eksotisk og godt vejr. Det er på mange måder helt oplagt.

Oplev noget nyt

Hvis man har været på ferie i sommerferien, så kunne det måske også være en god idé at rejse til et andet sted end lige den samme destination. Det er naturligvis helt op til en selv, men det er bare et lille tip, hvis man gerne vil opleve noget nyt.

Hvis man føler for at gøre noget helt vildt og nyt og spændende, så kan man jo også tage det store skridt og simpelthen rejse udenfor Europas grænser. Det kan både være øst på og vest på. Det kommer lidt an på om man foretrækker solen i Miami eller solen i Thailand, for at stille det lidt sort hvidt op. Jeg har været begge steder og det er fantastiske oplevelser. Helt bestemt. Begge steder kan meget varmt anbefales og jeg vil faktisk opfordre alle til at opleve kulturen både i USA og Thailand, det er noget der kan udvikle en som menneske på en rigtig god måde og man kan lære noget samtidig med at man soler sig, slapper af og holder ferie.

Det koster selvfølgelig også lige det mere. Men til gengæld er det pengene værd og alle mennesker kan få råd til det. Det er ikke svært at skaffe 50.000 kroner til at rejse på ferie. Nu er jeg da godt klar over at det lyder for godt til at være sandt, at man bare sådan lige kan få fat på 50.000 kroner.

Men ikke desto mindre er det sandheden. Man kan i løbet af meget kort tid låne 50.000 kroner. Hvis man tager et forbrugslån på internettet kan man nemlig helt uden at stille sikkerhed låne op til 50.000 kroner. Og jeg skulle hilse at sige, at man virkelig kan komme langt omkring for 50.000 kroner. Måske kan man endda nøjes med et mindre lån, men igen – hvorfor skal man nøjes?

Jeg har selv benyttet mig af denne mulighed på flere af mine rejser og det har været en ubetinget succes. Nemt og smart samt ikke mindst overskueligt lige fra starten. Jeg er aldrig blevet mødt med nogle uforudsete udfordringer. Jeg har haft et godt overblik over mine lån lige fra starten og tilbagebetalingen har aldrig været et problem, og derudover så har de sikret mig nogle af de mest fantastiske og lærerige oplevelser jeg kan forestille mig.

Tag et lån der giver råd til større forbrug

Det er så deprimerende altid, at gå og spare på sine penge. Man kommer lynhurtigt til at kigge på begrænsninger i stedet for muligheder. Det er i det hele taget en sørgelig måde at anskue tingenes situation på efter min mening. Ens fornemste opgave, er at få det optimale ud af sit liv, på godt og på ondt. Det inkluderer, at man en gang imellem tager nogle chancer, kaster sig ud i projekter, der kan gå galt, men bestemt også kan gå godt.  Det kan være svært at omvende nogen, som er af den overbevisning at der skal spares for alt i verden. Nogen vil kalde dem nærige, andre vil kalde dem sparsommelige og eftertænksomme. Uanset hvad, så kan vi ikke leve et liv, hvor vi sparer på alt hvad vi har. Det giver kun problemer og vores medmennesker, vil blive trætte af at, der aldrig er plads til bare noget luksus.

Prøv noget nyt

Hvis du plejer at spare, så prøv noget nyt. Hvis du plejer at forkæle dig selv, så fortsæt med det og følg med her hvordan det kan gøres. Der er nemlig ved at være så gode betingelser på forbrugslån, at det kan konkurrerer med en masse andre. Du kan få nogle rigtig gode aftaler, som du selv er med til at sammensætte, således at du kan få dig et lån og begynde at forbruge bare en anelse mere end du har været vant til. Det er på tide, at lægge håndbremsen. Vi går alle rundt med nogle mål og nogle ambitioner, hjælp dem til live. Hvis du har det bedst med, at afvikle lånet hurtigt, så er det, sådan du gør. Hvis du hellere vil betale et lavt afdrag og så lade lånet løbet lidt længere, så er det også en mulighed. Der er ingen grund til at have store bekymringer omkring det. Hvis du har indsigt i din økonomi, så ved du hvad, du kan sætte for månedsvis uden at det begrænser dig på andre måder. Hvis ikke du har indsigt i din økonomi, er det til gengæld en god ide at få det. Bare for din egen skyld og muligheden for at skabe et overblik. Det er rart engang imellem at have råd til at købe noget ekstra. Muligheden for at kunne forkæle sig og uden at bekymre sig om, hvad tingene reelt koster. Der er nogen der altid har det sådan, hvis man er velhavende nok, men langt de fleste står overfor en masse valg, noget bliver valgt til, noget andet bliver valgt fra. En gang imellem er det sundt, bare at slå sig løs, købe det man føler for.

Drop opsparing

Der er ingen grund til at spare penge op. Det giver dårlige eller ingen renter, så det kan i sin enkelthed ikke betale sig. Med de gode aftaler man kan få på forbrugslån, så må man sige, at det kan være et godt alternativ. Tag et forbrugslån og få lavet en god afbetalingsordning. Det giver god mening. I tider med finanskrise, er pengeinstitutterne presset ud over alle grænser og det gør at det samarbejde man har med disse, primært er en god forretning for dem og hvor der spares på kundernes muligheder. De skal pludselig til at betale for noget mere end de plejer og man får i det hele taget dårligere vilkår. Det skal man ikke stille sig tilfreds med og derfor er man også i sin gode ret til at kigge efter andre måder at låne penge på og gemme de penge man har.

Brug efteråret til at forkæle dig selv

For de fleste er efteråret, den værste periode på året, hvor vejret ikke i sig selv er særligt opløftende og det kan være hårdt at klare hverdagen, der ikke byder på helligdage eller andre ting, der kan sætte en stopper for den hårde hverdag. Så kunne man passende bruge sin fritid til at forkæle sig selv lidt ekstra. Det må man da i den grad have fortjent. Og som vi alle ved, så er julen en stresset periode, så når den begynder, er det en fordel, at have friske batterier. Til jul forkæler man de mennesker omkring sig, perioden op til, kan bruges til at forkæle sig selv. Find ud af hvad du kunne tænke dig og gør så alvor af det i løbet af efteråret. Du vil efter alt at dømme opleve et større selvværd ved at bruge noget energi på dig selv, især hvis det er noget du har gjort for lidt af. Et forbrugslån kan give dig en masse glæde og overskud. Kom i gang i dag.plads til forkælelse